A Century Travel Brand
Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Μεσόγειος

Αναχώρηση 17 Νοέ 2024 από Barcelona επί του Costa Smeralda - Αριθμός κρουαζιέρας: 2162206

  • 17 Νοέ 2024
  • Costa Smeralda
  • 2 Ενήλικες
  • Barcelona / Ντουπάϊ
ΑΠΟ
Συνεχίστε για την τιμή

Το δρομολόγιό σας

Barcelona — Κρουαζιέρα — Κάντιθ (Ισπανία) — Κρουαζιέρα — St. Cruz de Tenerife (Κανάριοι Νήσοι) — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Walvis Bay, Ναμίμπια — Κρουαζιέρα — Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική — Κρουαζιέρα — Λιμάνι Ελίζαμπεθ — Λιμάνι Ελίζαμπεθ — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Λιμάνι Louis (Μαυρίκιος) — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Κρουαζιέρα — Μουσκάτ, Ομάν — Κρουαζιέρα — Ντουπάϊ
Εμφάνιση χάρτη Απόκρυψη χάρτη
Εμφάνιση δρομολογίου Απόκρυψη δρομολογίου
Ημερομηνία
Λιμάνι
Πληροφορίες
Άφιξη
Αναχώρηση
1
17 Νοέ '24
Barcelona
20:00

Barcelona is the second largest city in Spain with three million inhabitants, a dominating port in northern Mediterranean with one of the most renowned and important universities in the world. The city is a very rich commercial centre, where industrial operations crucial to the Spanish economy take place. In fact, Catalans have always considered their region unique compared with the other Spanish regions and we can find its roots in the power exercised by Barcelona for four hundred years at least on Spanish monarchy and on European commercial events.

2
18 Νοέ '24
Κρουαζιέρα
3
19 Νοέ '24
Κάντιθ (Ισπανία)
08:00
16:00

Ταξιδέψτε στους δρόμους του λιμανιού, απ όπου ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχώρησε για την Αμερική, και επισκεφθείτε αυτή την όμορφη πόλη και τα περίχωρά της. Κάντε μια στάση στο Κάντιθ, μια πόλη της Ανδαλουσίας που δίνει το όνομά της στην περιοχή της οποίας είναι πρωτεύουσα και στον κόλπο, στα ύψη του οποίου στέκεται περήφανη. Τα κτίριά της χαρακτηρίζονται από τις επιρροές, με χρονολογική σειρά, των Καρχηδονίων, των Ρωμαίων, των Μαυριτανών και των Χριστιανών. Το λιμάνι του Κάντιθ ήταν το σημείο αναχώρησης της αποστολής που οδήγησε στην ανακάλυψη της Αμερικής. Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε τον γοητευτικό παραλιακό πεζόδρομο και τη γέφυρα 3 χιλιομέτρων που διασχίζει τον κόλπο. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε “tapas de chorizo” ή να παρακολουθήσετε μια παράσταση φλαμένκο.

4
20 Νοέ '24
Κρουαζιέρα
5
21 Νοέ '24
St. Cruz de Tenerife (Κανάριοι Νήσοι)
09:30
18:00

Το λιμάνι της Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη είναι η πρόσβαση της πόλης στη θάλασσα και χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα πολιτισμών που έχουν καταφέρει να συνυπάρξουν αρμονικά μεταξύ τους. Η Σάντα Κρουζ είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη διαφορετικών επιρροών και ποικίλων τάσεων, όπως μπορείτε να δείτε από το μείγμα ιστορικών κτιρίων και μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Αφού βγείτε από το λιμάνι, ξεκινήστε την περιήγησή σας με μια επίσκεψη στο Auditorio de Tenerife και στο “Circulo de Amistad”. Στη συνέχεια επισκεφθείτε την αγορά Nuestra Señora de África, όπου θα βρείτε χειροτεχνίες και βιοτεχνικά προϊόντα από φυσικά υλικά, καθώς και το διάσημο κρασί της περιοχής. Τέλος, δοκιμάστε την τοπική κουζίνα που παρασκευάζεται με πατάτες, τσίλι και εξωτικά μπαχαρικά.

6
22 Νοέ '24
Κρουαζιέρα
7
23 Νοέ '24
Κρουαζιέρα
8
24 Νοέ '24
Κρουαζιέρα
9
25 Νοέ '24
Κρουαζιέρα
10
26 Νοέ '24
Κρουαζιέρα
11
27 Νοέ '24
Κρουαζιέρα
12
28 Νοέ '24
Κρουαζιέρα
13
29 Νοέ '24
Κρουαζιέρα
14
30 Νοέ '24
Κρουαζιέρα
15
1 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
16
2 Δεκ '24
Walvis Bay, Ναμίμπια
06:30
14:00

Το Walvis Bay είναι μια πόλη-λιμάνι στην ακτή της Ναμίμπια. Προστατευόμενη από την αμμώδη ράχη Pelican Point, η παλιρροιακή λιμνοθάλασσα φιλοξενεί άφθονη ορνιθοπανίδα, όπως φλαμίνγκο, πελεκάνους και γλαρόνια Damara. Το λιμάνι είναι πολυσύχναστο με αλιευτικά σκάφη και πλοία. Δελφίνια, φάλαινες και φώκιες του Ακρωτηρίου κατοικούν στα νερά του Ατλαντικού γύρω από τον φάρο Pelican Point. Ανατολικά του κόλπου, παράκτιοι αμμόλοφοι όπως ο αμμόλοφος 7 σηματοδοτούν την αρχή της ερήμου Ναμίμπ.

17
3 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
18
4 Δεκ '24
Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική
10:00
20:00

Το Κέιπ Τάουν είναι μια πόλη-λιμάνι στη νοτιοδυτική ακτή της Νότιας Αφρικής, σε μια χερσόνησο κάτω από το επιβλητικό όρος Table Mountain. Τα αργά περιστρεφόμενα τελεφερίκ ανεβαίνουν στην επίπεδη κορυφή του βουνού, απ όπου υπάρχει σαρωτική θέα της πόλης, του πολυσύχναστου λιμανιού και των σκαφών που κατευθύνονται προς το νησί Ρόμπεν, τη διαβόητη φυλακή που κάποτε κρατούσε τον Νέλσον Μαντέλα, η οποία σήμερα είναι ένα ζωντανό μουσείο.

19
5 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
20
6 Δεκ '24
Λιμάνι Ελίζαμπεθ
08:00

Το Λιμάνι Ελίζαμπεθ είναι μια πόλη στον κόλπο Algoa Bay στην επαρχία Eastern Cape της Νότιας Αφρικής. Αποτελεί σημαντικό λιμάνι, ενώ είναι επίσης γνωστή για τις πολυάριθμες παραλίες της. Η διαδρομή Donkin Heritage Trail περιλαμβάνει τα βικτοριανά ορόσημα της γειτονιάς Old Hill. Στις παράκτιες περιηγήσεις με σκάφος εντοπίζονται φάλαινες και σπάνια θαλασσοπούλια, ενώ τα καταφύγια άγριας ζωής εκτός της μητροπολιτικής περιοχής φιλοξενούν ελέφαντες, ρινόκερους και άλλα μεγάλα ζώα.

21
7 Δεκ '24
Λιμάνι Ελίζαμπεθ
18:00

Το Λιμάνι Ελίζαμπεθ είναι μια πόλη στον κόλπο Algoa Bay στην επαρχία Eastern Cape της Νότιας Αφρικής. Αποτελεί σημαντικό λιμάνι, ενώ είναι επίσης γνωστή για τις πολυάριθμες παραλίες της. Η διαδρομή Donkin Heritage Trail περιλαμβάνει τα βικτοριανά ορόσημα της γειτονιάς Old Hill. Στις παράκτιες περιηγήσεις με σκάφος εντοπίζονται φάλαινες και σπάνια θαλασσοπούλια, ενώ τα καταφύγια άγριας ζωής εκτός της μητροπολιτικής περιοχής φιλοξενούν ελέφαντες, ρινόκερους και άλλα μεγάλα ζώα.

22
8 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
23
9 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
24
10 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
25
11 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
26
12 Δεκ '24
Λιμάνι Louis (Μαυρίκιος)
09:00
18:00

Το Πορτ Λουί είναι η πρωτεύουσα του Μαυρίκιου, στον Ινδικό Ωκεανό. Είναι γνωστή για τη γαλλική αποικιακή αρχιτεκτονική της και τον ιππόδρομο Champ de Mars του 19ου αιώνα. Η προκυμαία Caudan είναι μια ζωντανή περιοχή με εστιατόρια και καταστήματα. Σε κοντινή απόσταση, οι πωλητές πωλούν τοπικά προϊόντα και χειροτεχνήματα στην τεράστια κεντρική αγορά. Το Μουσείο Blue Penny εστιάζει στην αποικιακή και ναυτική ιστορία του νησιού, καθώς και στον πολιτισμό του.

27
13 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
28
14 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
29
15 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
30
16 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
31
17 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
32
18 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
33
19 Δεκ '24
Μουσκάτ, Ομάν
09:00
18:00

Το Μοσχάτο είναι μια πόλη με πολλά σημεία ενδιαφέροντος, από φυσικές πισίνες γλυκού νερού, πάρκα και φυσικά καταφύγια μέχρι άφθονες άθικτες παραλίες με μαλακή άμμο και άφθονη θαλάσσια ζωή.

34
20 Δεκ '24
Κρουαζιέρα
35
21 Δεκ '24
Ντουπάϊ
08:00

Ως μία από τις σημαντικότερες πόλεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Ντουμπάι διαθέτει τα πάντα για να καλύψει τις ανάγκες ενός παραθεριστή. Η ολόχρονη ηλιοφάνεια και οι εξαιρετικές παραλίες με μαλακή άμμο κατά μήκος της ακτής Jumeriah είναι ιδανικές για όσους θέλουν να χαλαρώσουν. Για τους πιο δραστήριους, υπάρχουν θαλάσσια σπορ που μπορούν να απολαύσουν τα ζεστά νερά του Περσικού Κόλπου. Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Ντουμπάι είναι τα Gold Souks, όπου ο χρυσός λάμπει στις βιτρίνες των ατελείωτων σειρών καταστημάτων. Τα ψώνια εδώ είναι απαραίτητα – το αφορολόγητο καθεστώς της πόλης σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε πολλές ευκαιρίες.

Ξεκίνησε

2020

Χωρητικότητα

182,700

Μήκος

1,105

Πλήρωμα

1,646

Χωρητικότητα

6,554

Περιγραφή

Το Costa Smeralda είναι το πλοίο που είναι το σύμβολο της ομορφιάς, του στυλ και της ιταλικής φιλοξενίας. Οι χώροι του δημιουργήθηκαν με δεξιοτεχνία αντλώντας έμπνευση από τις πλατείες της όμορφης χώρας μας.
Τι νέο υπάρχει στο τελευταίο μας Flagship: Το Κολοσσαίο, η καρδιά του Costa Smeralda, που εκτείνεται σε τρία καταστρώματα στο κέντρο του πλοίου, αφιερωμένο στην καλύτερη διασκέδαση. Η Piazza di Spagna: μια μεγάλη υπαίθρια σκάλα με θέα στην πρύμνη. Ο διάδρομος «Volare» που φτάνει στο υψηλότερο σημείο του πλοίου στα 65 μέτρα και το Trastevere: μια πλατεία στο κέντρο του πλοίου που συνδυάζει μπαρ, καταστήματα και διασκέδαση σε ένα μέρος. Τώρα ρίξτε μια ματιά στην τρέχουσα θέση του Costa Smeralda.

Συμπεριλαμβανόμενες Υπηρεσίες

  • “]
  • Τέλη και Φόροι λιμανιού συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
  • Φιλικό προς οικογένειες και ιδανικό για ζευγάρια

Γίνετε μέλος του Cruise Club

Crusie Club (Greek)
Name
Name

Για Αποκλειστικές Προσφορές, Εκπτωτικούς Κώδικες Μελών Club και πολλά άλλα

8000 4242

support@cruise.com.cy

Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Εισαγάγετε τα στοιχεία σας παρακάτω

Enquiries