A Century Travel Brand
Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Northern Europe from Kiel

Αναχώρηση 20 Ιούλ 2024 από Κίελ επί του MSC Euribia - Αριθμός κρουαζιέρας: 1973588

  • 20 Ιούλ 2024
  • MSC Euribia
  • 2 Ενήλικες
  • Κίελ / Κίελ
ΑΠΟ
1233 ανά άτομο

Το δρομολόγιό σας

Κίελ, Γερμανία — Κοπεγχάγη — Στη Θάλασσα — Hellesylt — Μόλντε — Φλαμ — Στη Θάλασσα — Κίελ, Γερμανία
Εμφάνιση χάρτη Απόκρυψη χάρτη
Εμφάνιση δρομολογίου Απόκρυψη δρομολογίου
Ημερομηνία
Λιμάνι
Πληροφορίες
Άφιξη
Αναχώρηση
1
20 Ιούλ '24
Κίελ, Γερμανία
19:00

Φτάνοντας στην κρουαζιέρα της MSC στη Βόρεια Ευρώπη, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Κίελο, ένα αναπτυσσόμενο αστικό κέντρο στις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας.

Το Κίελο έγινε το αυτοκρατορικό στρατιωτικό λιμάνι της Γερμανίας το 1871 και, όταν άνοιξε η διώρυγά του για να συνδέσει τη Βαλτική με τη Βόρεια Θάλασσα το 1895, η πόλη άρχισε να ελέγχει τη μεγαλύτερη τεχνητή υδάτινη οδό στον κόσμο.
Το Κίελο είναι η ιδανική τοποθεσία για χαλαρωτικές διακοπές στη Γερμανία με την κρουαζιέρα της MSC: είναι απλό και ήσυχο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της διεθνούς ρεγκάτας Kieler Woche, ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσουν οι λάτρεις της ιστιοπλοΐας. Τα λίγα μουσεία της πόλης μπορείτε να τα επισκεφθείτε σε ένα πρωινό, ωστόσο, αν θέλετε να γνωρίσετε το Κίελο δεν μπορείτε να αγνοήσετε τις υδάτινες οδούς του, με τις οποίες η πόλη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη: μπορείτε να τις επισκεφθείτε ακολουθώντας το μονοπάτι Kiellinie ή κάνοντας μια κρουαζιέρα κατά μήκος του Kieler Förde και κατά μήκος του καναλιού.
Ένας ευρύχωρος περίπατος κατά μήκος της προβλήτας θα σας δώσει την ευκαιρία να θαυμάσετε μια ποικιλία σκαφών όλων των ειδών, μεταξύ των οποίων τα φουσκωτά της σχολής ιστιοπλοΐας και από την υγρή αποβάθρα μπροστά, την καλύτερη θέα του Κιέλου. 6 χλμ. νοτιοδυτικά του κέντρου, στο Molfsee, όπου βρίσκεται το Schleswig-Holsteinisches Freilichtmuseum.
Αυτό το υπαίθριο μουσείο παρουσιάζει περίπου εβδομήντα παραδοσιακά κτίρια που πάρθηκαν από το Lande και συναρμολογήθηκαν σε μικροσκοπικά χωριά: τα αποικιακά σπίτια διατηρούν ακόμα τα αυθεντικά έπιπλα – εξαιρετικά κρεβάτια που κοιμίζουν ολόκληρη την οικογένεια, προκειμένου να διατηρούνται ζεστά τους παγωμένους χειμώνες.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Κίελο με την κρουαζιέρα της MSC, μια εκδρομή θα σας μεταφέρει στη Λουμπέκα, μια από τις λίγες πόλεις στις βόρειες ακτές της Ευρώπης που έχει διατηρήσει τη μεσαιωνική της αίγλη. Για περισσότερους από δύο αιώνες υπήρξε μια από τις πλουσιότερες και ισχυρότερες ευρωπαϊκές πόλεις. Ο πλούτος που προήλθε από το εμπόριο εκφράζεται καλύτερα μέσα από την αρχιτεκτονική της: από το παλαιότερο Rathaus της Γερμανίας μέχρι τις εκκλησίες με τα ψηλότερα καμπαναριά και τα αρχοντικά των εμπόρων.

2
21 Ιούλ '24
Κοπεγχάγη
08:00
18:00

Χωρισμένη από λίμνες και περιτριγυρισμένη από θάλασσα, η Κοπεγχάγη, μια από τις πιο φιλικές (και μοντέρνες) πρωτεύουσες της Βόρειας Ευρώπης, διαπνέεται από μια ενεργητική και μοντέρνα ατμόσφαιρα στην παραλία.
Το κέντρο της Κοπεγχάγης περιμένει να το απολαύσετε σε μια εκδρομή κρουαζιέρας της MSC στη Βόρεια Ευρώπη. Είναι μια φιλόξενη, συμπαγής πόλη με ένα κέντρο που έχει δοθεί σε μεγάλο βαθμό στους πεζούς (και τους ποδηλάτες) και δίνει έμφαση κατά τη διάρκεια της ημέρας στην κουλτούρα των καφέ και στα κορυφαία μουσεία. Ο ιστορικός πυρήνας της πόλης είναι το Slotsholmen, όπου αρχικά βρισκόταν το κάστρο του δωδέκατου αιώνα και σήμερα φιλοξενεί το τεράστιο συγκρότημα Christiansborg.
Ακριβώς απέναντι από το Slotsholmen Kanal στα βόρεια βρίσκεται ο μεσαιωνικός λαβύρινθος του Indre By (“εσωτερική πόλη”), ενώ στα νότια το νησί Christianshavn κοσμείται από αρχιτεκτονική αιχμής εκτός από τον εναλλακτικό θύλακα Christiania.
Βορειοανατολικά του Indre By βρίσκονται οι βασιλικές συνοικίες KongensHave και Frederiksstaden, ενώ στα δυτικά το εκτεταμένο Rådhuspladsen οδηγεί μέσω των Κήπων Tivoli στον Κεντρικό Σταθμό και στα hotspots Vesterbro και Nørrebro. Ακριβώς έξω από τον σταθμό Vesterbrogade βρίσκεται το πιο διάσημο αξιοθέατο της Κοπεγχάγης, το Tivoli, ένα διασκεδαστικό μείγμα διαμορφωμένων κήπων, υπαίθριων συναυλιών και πανηγυρικών διαδρομών.
Μια εκδρομή στη στεριά κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας με την MSC στη Βόρεια Ευρώπη μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε και το κάστρο Kronborg του Helsingør. Το σημερινό κάστρο χρονολογείται από τον δέκατο έκτο αιώνα, όταν προεξείχε στον ήχο ως τρομερή προειδοποίηση προς τα διερχόμενα πλοία να μην σκέφτονται να αποφύγουν τα διόδια, και παραμένει μια μεγαλοπρεπής υπόθεση, που ενισχύεται αφάνταστα από το περιβάλλον του- το εσωτερικό του, ιδίως το βασιλικό παρεκκλήσι, είναι εντυπωσιακά περίτεχνο.
Κάτω από το κάστρο βρίσκονται οι casemates, ζοφερά σπηλαιώδη δωμάτια που χρησίμευαν ως καταλύματα των στρατιωτών σε περιόδους πολέμου.

3
22 Ιούλ '24
Στη Θάλασσα
4
23 Ιούλ '24
Hellesylt
09:00
20:00

Η αποβίβαση με την κρουαζιέρα της MSC στη Βόρεια Ευρώπη στο Hellesylt, τη ζεστή μικρή πόλη στις όχθες του φιόρδ Geiranger, θα την κάνει να φαίνεται σαν φυσική προέκταση των βουνών που βρίσκονται πίσω της.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να θαυμάσετε το φιόρδ και την πόλη από ψηλά κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Νορβηγία. Κατά μήκος της απότομης διαδρομής Eagle Route (Ørnevegen) θα βρείτε δύο ιδανικά παρατηρητήρια – το Dalsnibba, σε ύψος 1500 μέτρων, και το Flydalsjuvet με τις βεράντες που ανοίγονται στην κοιλάδα των πάγων – που περιβάλλεται από εντυπωσιακές κορυφές. Αν συνεχίσετε κατά μήκος του Ørnesvingen, καθώς και του Geiranger και του φιόρδ, θα φτάσετε στους καταρράκτες των επτά αδελφών (De syv søstrene) που προσφέρουν ένα υπέροχο θέαμα.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι σημαίνει να ζεις στις όχθες ενός νορβηγικού φιόρδ, επισκεφθείτε το κέντρο Geiranger, περίπου ένα χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης. Αν σας αρέσουν οι πεζοπορίες με τα πόδια, αλλά δεν θέλετε να εξαντλήσετε τον εαυτό σας, ακολουθήστε τη διαδρομή της νότιας ακτής του φιόρδ προς το Homlong, όπου θα βρείτε ένα μικρό μπαρ με εξαιρετικά, φρεσκομαγειρεμένα σνακ.
Αλλά για να πάρετε μια πραγματική γεύση της τοπικής κουζίνας κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας με την MSC στη Βόρεια Ευρώπη, δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε ένα από τα ορεινά αγροκτήματα, όπου παρασκευάζονται νόστιμες τοπικές σπεσιαλιτέ. Το Herald Summer Farm, για παράδειγμα, λειτουργεί από τον 18ο αιώνα και εξακολουθεί να παράγει νόστιμα φαγητά και να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία και για τους νεότερους επισκέπτες.
Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε έναν από τους πιο παράξενους παγετώνες της Ευρώπης, τον παγετώνα Briksdal (Briksdalsbreen)Εισαγωγή στη Βόρεια Ευρώπη, ο οποίος συχνά προβληματίζει τους ειδικούς λόγω της αντισυμβατικής “συμπεριφοράς” του όσον αφορά τη διαστολή και τη διάβρωση, συχνά αντίθετη με εκείνη άλλων παγετώνων σε αυτά τα γεωγραφικά πλάτη.
Μέρος του εθνικού πάρκου του παγετώνα Jostedalsbreen, ο Briksdalsbreen καταλήγει σε μια απολαυστική λίμνη του παγετώνα, το Briksdalsbrevatnet, που εμφανίζεται και εξαφανίζεται ανάλογα με την κίνηση του μετώπου του παγετώνα.

5
24 Ιούλ '24
Μόλντε
07:00
16:00

Το Molde είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Νορβηγίας, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας της MSC στη Βόρεια Ευρώπη.
Όταν φτάσετε στο κέντρο της πόλης, μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο Romsdal, όπου υπάρχει ένα μοντέλο ενός τμήματος της πόλης όπως ήταν πριν από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και στο οποίο υπάρχουν 35 κτίρια που χτίστηκαν μεταξύ του 16ου και του 19ου αιώνα.
Μπορείτε να διαπιστώσετε μόνοι σας σε αυτές τις διακοπές αν η Νορβηγία έχει αλλάξει πολύ ή λίγο! Από το Molde, ένα μονοπάτι σας οδηγεί μέσα από το φυσικό τοπίο στο πανοραμικό σημείο θέασης Varden (407 μέτρα υψόμετρο), από όπου μπορείτε να δείτε ολόκληρη την πόλη και το υπέροχο Romsdalsfjord. Από το Varden έχετε πλήρη εικόνα και των 222 κορυφών, που είναι καλυμμένες με χιόνι όλο το χρόνο, οι οποίες στεφανώνουν αυτή την περιοχή που προστατεύεται από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
Αν θέλετε να φτάσετε σε ένα από τα πιο όμορφα και άγρια τοπία που υπάρχουν σε αυτά τα γεωγραφικά πλάτη, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας με την MSC, μπορείτε να ανεβείτε στο όρος Romsdalseggen. Η θέα κόβει την ανάσα: βουνά, καταρράκτες και ποτάμια θα εμφανιστούν μπροστά στα μάτια σας σε κάθε στροφή της κατεύθυνσης- για να μπορέσουν όλοι να κάνουν αυτή την εκδρομή, έχουν οργανωθεί διαφορετικές διαδρομές τόσο για ειδικούς όσο και για οικογένειες. Και μην παραλείψετε τις αναφορές σε troll: όπως ο ορεινός δρόμος Trollstigen, μια από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές μεταξύ των επισκεπτών ή οι μαγευτικές κορυφές και οι καταρράκτες Stigfossen που μοιάζουν να αρδεύουν την κοιλάδα Isterdalen.
Στα μισά της διαδρομής μεταξύ του Trollstigen και του κέντρου του Valldal, σταματήστε στο Gudbrandsjuvet, ένα θεαματικό σύνολο δίνης πλάτους περίπου 5 μέτρων και βάθους 20 μέτρων που πήρε το όνομά του από τον θρυλικό παράνομο που βούτηξε μέσα σε αυτό με τη γυναίκα που μόλις είχε απαγάγει. Τέλος, φτάνετε στο Face of the Troll, το μεγαλύτερο κάθετο γκρεμό της Ευρώπης: 1.800 μέτρα ύψος για να τον θαυμάσετε από το καλύτερο σημείο θέασης και χώρο πικνίκ όχι μακριά από το Åndalsnes.

6
25 Ιούλ '24
Φλαμ
08:00
17:00

Για να φτάσετε στο Φλομ, το κρουαζιερόπλοιο MSC θα πλεύσει στο Σόγκνεφιορντ, το μεγαλύτερο από τα εκατοντάδες νορβηγικά φιόρδ.

Με έκταση 204 χιλιομέτρων και βάθος 1.308 μέτρων, πρόκειται για ένα φιόρδ που σπάει ρεκόρ και στο οποίο το πλοίο σας θα κατευθυνθεί προς τα νότια, για να φτάσει στο νότιο άκρο του Aurlandsfjord. Σε αυτό το σημείο της κρουαζιέρας της MSC στη Βόρεια Ευρώπη θα δείτε το Flåm, ανάμεσα σε βουνά με πυκνά δάση που φτάνουν μέχρι τον ουρανό.
Σε αυτό το απαιτητικό και απομακρυσμένο περιβάλλον μπορείτε να δείτε πώς ακόμη και ένα σύγχρονο μέσο μετακίνησης, όπως το τρένο, μπορεί να ταιριάξει με το θεαματικό φυσικό τοπίο της Νορβηγίας. Κάντε μια βόλτα με το τρένο από το Flåm στο Kjosfossen: 20 απίστευτα χιλιόμετρα μέσα στα πράσινα βαγόνια μέχρι το σταθμό Myrdal στη σιδηροδρομική γραμμή του Μπέργκεν.
Τα τοπία που θα θαυμάσετε είναι πραγματικά μοναδικά και θα κάνουν το ταξίδι σας αξέχαστο. Η φύση αποκαλύπτεται στο πιο όμορφο και άγριο τοπίο της, με βράχους που διαμορφώνονται από ποτάμια που σχηματίζουν φαράγγια και σχισμές και καταρράκτες που πέφτουν από ιλιγγιώδη ύψη, ορεινές φάρμες, σκαρφαλωμένες σαν ορειβάτες, όπου εκεί εκτρέφονται βοοειδή και παράγεται εξαιρετικό τυρί.
Και να σκεφτεί κανείς ότι το ρεύμα που τροφοδοτεί το τρένο είναι στην πραγματικότητα ένα δώρο της φύσης. Είναι οι επιβλητικοί καταρράκτες Kjosfossen, που πέφτουν κατακόρυφα προς τα κάτω σχεδόν σαν να θέλουν να επιδείξουν στην κάμερα του τουρίστα, που κινούν τις τουρμπίνες που παράγουν την ηλεκτρική ενέργεια για τη σιδηροδρομική γραμμή. Μη χάσετε την εκδρομή με φουσκωτά ή καγιάκ στα νερά που περιβάλλουν το μικρό λιμάνι.
Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την ποικιλία των ζώων και των φυτών που κατοικούν σε αυτές τις ακτές. Επισκεφθείτε τις προστατευόμενες περιοχές του Aurlandfjord και του Nærøyfjord για να θαυμάσετε τη μαγευτική ομορφιά που παράγει η δραστηριότητα του πάγου και της θάλασσας σε αυτή τη γη, από μια προνομιακή οπτική γωνία.

7
26 Ιούλ '24
Στη Θάλασσα
8
27 Ιούλ '24
Κίελ, Γερμανία
09:00

Φτάνοντας στην κρουαζιέρα της MSC στη Βόρεια Ευρώπη, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Κίελο, ένα αναπτυσσόμενο αστικό κέντρο στις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας.

Το Κίελο έγινε το αυτοκρατορικό στρατιωτικό λιμάνι της Γερμανίας το 1871 και, όταν άνοιξε η διώρυγά του για να συνδέσει τη Βαλτική με τη Βόρεια Θάλασσα το 1895, η πόλη άρχισε να ελέγχει τη μεγαλύτερη τεχνητή υδάτινη οδό στον κόσμο.
Το Κίελο είναι η ιδανική τοποθεσία για χαλαρωτικές διακοπές στη Γερμανία με την κρουαζιέρα της MSC: είναι απλό και ήσυχο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της διεθνούς ρεγκάτας Kieler Woche, ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσουν οι λάτρεις της ιστιοπλοΐας. Τα λίγα μουσεία της πόλης μπορείτε να τα επισκεφθείτε σε ένα πρωινό, ωστόσο, αν θέλετε να γνωρίσετε το Κίελο δεν μπορείτε να αγνοήσετε τις υδάτινες οδούς του, με τις οποίες η πόλη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη: μπορείτε να τις επισκεφθείτε ακολουθώντας το μονοπάτι Kiellinie ή κάνοντας μια κρουαζιέρα κατά μήκος του Kieler Förde και κατά μήκος του καναλιού.
Ένας ευρύχωρος περίπατος κατά μήκος της προβλήτας θα σας δώσει την ευκαιρία να θαυμάσετε μια ποικιλία σκαφών όλων των ειδών, μεταξύ των οποίων τα φουσκωτά της σχολής ιστιοπλοΐας και από την υγρή αποβάθρα μπροστά, την καλύτερη θέα του Κιέλου. 6 χλμ. νοτιοδυτικά του κέντρου, στο Molfsee, όπου βρίσκεται το Schleswig-Holsteinisches Freilichtmuseum.
Αυτό το υπαίθριο μουσείο παρουσιάζει περίπου εβδομήντα παραδοσιακά κτίρια που πάρθηκαν από το Lande και συναρμολογήθηκαν σε μικροσκοπικά χωριά: τα αποικιακά σπίτια διατηρούν ακόμα τα αυθεντικά έπιπλα – εξαιρετικά κρεβάτια που κοιμίζουν ολόκληρη την οικογένεια, προκειμένου να διατηρούνται ζεστά τους παγωμένους χειμώνες.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Κίελο με την κρουαζιέρα της MSC, μια εκδρομή θα σας μεταφέρει στη Λουμπέκα, μια από τις λίγες πόλεις στις βόρειες ακτές της Ευρώπης που έχει διατηρήσει τη μεσαιωνική της αίγλη. Για περισσότερους από δύο αιώνες υπήρξε μια από τις πλουσιότερες και ισχυρότερες ευρωπαϊκές πόλεις. Ο πλούτος που προήλθε από το εμπόριο εκφράζεται καλύτερα μέσα από την αρχιτεκτονική της: από το παλαιότερο Rathaus της Γερμανίας μέχρι τις εκκλησίες με τα ψηλότερα καμπαναριά και τα αρχοντικά των εμπόρων.

Το πλοίο σας - MSC Euribia

Ξεκίνησε

2022

Περιγραφή

Το MSC Euribia πήρε το όνομά του από την αρχαία θεά Ευρυβία που εκμεταλλεύτηκε τους ανέμους, τον καιρό και τους αστερισμούς για να κυριαρχήσει στις θάλασσες, προωθώντας το όραμα του πλοίου να κυριαρχήσει στην ανάπτυξη αειφόρων τεχνολογιών αιχμής για την προστασία και τη διατήρηση του πολύτιμου θαλάσσιου οικοσυστήματος .
Το πλοίο είναι επίσης εξοπλισμένο με εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά. Όχι μόνο τα καταστρώματα διαθέτουν πολυάριθμα πρωτότυπα έργα τέχνης, για πρώτη φορά η ίδια η γάστρα είναι ένα οπτικό αριστούργημα.

Σε αυτό το μοναδικό πλοίο όπου η τέχνη συναντά την καινοτομία, η κρουαζιέρα στο μπλε δεν ήταν ποτέ πιο πράσινη.

Συμπεριλαμβανόμενες Υπηρεσίες

  • Λιμενικοί φόροι
  • Ιδανκά για οικογενεία
  • Παιδικός χώρος
  • Ζωντανή Διασκέδαση
  • Καζίνο εν πλω
  • Όλα τα γεύματα (εκτός ειδικών γευμάτων)

γίνετε μέλος του cruise club

Crusie Club (Greek)
Name
Name

Για Αποκλειστικές Προσφορές, Εκπτωτικούς Κώδικες Μελών Club και πολλά άλλα

8000 4242

support@cruise.com.cy

Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Εισαγάγετε τα στοιχεία σας παρακάτω

Enquiries