A Century Travel Brand
Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Northern Europe Cruise from Zeebrugge

Αναχώρηση 13 Μαρ 2024 από Μπριζ (Ζέεμπρουγκε) επί του MSC Euribia - Αριθμός κρουαζιέρας: 2017204

  • 13 Μαρ 2024
  • MSC Euribia
  • 2 Ενήλικες
  • Μπριζ (Ζέεμπρουγκε) / Μπριζ (Ζέεμπρουγκε)
ΑΠΟ
Συνεχίστε για την τιμή

Το δρομολόγιό σας

Μπριζ (Ζέεμπρουγκε) — Χάβρη — Λονδίνο (Σάουθχαμπτον) — Στη Θάλασσα — Αμβούργο (Μπρέμερχέιβεν) — Στη Θάλασσα — Ρότερνταμ — Μπριζ (Ζέεμπρουγκε)
Εμφάνιση χάρτη Απόκρυψη χάρτη
Εμφάνιση δρομολογίου Απόκρυψη δρομολογίου
Ημερομηνία
Λιμάνι
Πληροφορίες
Άφιξη
Αναχώρηση
1
13 Μαρ '24
Μπριζ (Ζέεμπρουγκε)
18:00

Τα πλήθη τείνουν να κατακλύζουν τη Μπριζ στις μέρες μας – η φήμη της ως μια τέλεια διατηρημένη μεσαιωνική πόλη την έχει καταστήσει τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό στο Βέλγιο – αλλά θα ήταν τρελό να έρθετε στη Φλάνδρα.

Με μια κρουαζιέρα της MSC στη Βόρεια Ευρώπη και να την χάσετε: Τα μουσεία της Μπριζ διαθέτουν μερικές από τις καλύτερες συλλογές φλαμανδικής τέχνης της χώρας, και οι οικείοι, ελικοειδείς δρόμοι της, που πλέκονται γύρω από ένα κουβάρι στενών καναλιών και είναι γεμάτοι με πανέμορφα αρχαία κτίρια, ανταποκρίνονται ακόμη και στην πιο διογκωμένη τουριστική διαφημιστική εκστρατεία.
Όταν αποβιβαστείτε από την κρουαζιέρα MSC, η προφανής αρχή για την εξερεύνηση της πόλης είναι οι δύο κύριες πλατείες: η Markt, με θέα το πανίσχυρο καμπαναριό, και η Burg, που πλαισιώνεται από το πιο εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σύνολο της πόλης. Σχεδόν σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται τα τρία κύρια μουσεία, μεταξύ των οποίων το Groeninge προσφέρει ένα θαυμάσιο δείγμα της πρώιμης φλαμανδικής τέχνης.
Μια άλλη σύντομη διαδρομή σας φέρνει στο St-Janshospitaal και τους σημαντικούς πίνακες του καλλιτέχνη του δέκατου πέμπτου αιώνα Hans Memling, καθώς και στις πιο εντυπωσιακές εκκλησίες της Μπριζ, την Onze Lieve Vrouwekerk και την St-Salvatorskathedraal. Λίγο πιο μακριά, τα ήπια κανάλια και τα λαβυρινθώδη πλακόστρωτα δρομάκια της ανατολικής Μπριζ – που εκτείνονται από την πλατεία Jan van Eyckplein – είναι εξαιρετικά όμορφα.
Το πιο χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό είναι το αέτωμα με το κοράκι-βήμα, δημοφιλές από τον δέκατο τέταρτο έως τον δέκατο όγδοο αιώνα και αναγεννημένο από τους αναστηλωτές της δεκαετίας του 1880, αλλά υπάρχουν επίσης εκτεταμένα αρχοντικά γεωργιανού στιλ και ταπεινά, σπιτικά σπίτια.
Ξανά και ξανά το μάτι εκπλήσσεται από τη νηφάλια και διακριτική ποικιλία του αστικού τοπίου, που περιλαμβάνει τα πάντα, από οικείες αψιδωτές πόρτες και καμπυλωτές κεραμοσκεπές μέχρι περίεργες καμινάδες και ένα πλήθος διακριτικών ιερών και μικροσκοπικών αγαλμάτων.

2
14 Μαρ '24
Χάβρη

Καθώς ταξιδεύετε με την κρουαζιέρα MSC στη Γαλλία, θα φτάσετε στη Χάβρη, το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, το οποίο καταλαμβάνει τις μισές εκβολές του Σηκουάνα. Ωστόσο, η ίδια η πόλη, που φιλοξενεί σχεδόν 200.000 κατοίκους, αποτελεί τόπο προσέλευσης για τους λάτρεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Η Χάβρη – “Το λιμάνι” – είναι ο κύριος εμπορικός σταθμός της βόρειας Γαλλίας και λιμάνι προσέγγισης των κρουαζιέρων μας της MSC Βόρειας Ευρώπης. Μετά την παραλίγο καταστροφή της κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Χάβρη ανοικοδομήθηκε από έναν και μόνο αρχιτέκτονα, τον Auguste Perret, μεταξύ 1946 και 1964.
Η απόλυτη αίσθηση του χώρου μπορεί να είναι συναρπαστική: τα επιδεικτικά μνημεία έχουν μια νικητήρια αυτοπεποίθηση και τα λίγα σωζόμενα λείψανα της παλιάς πόλης έχουν ενσωματωθεί με ευαισθησία στο σύνολο. Ενώ τα ατελείωτα τετράγωνα κατοικιών μπορεί να είναι αποκαρδιωτικά, ακόμη και εκείνοι οι επισκέπτες που δεν συμφωνούν με τη διάσημη ρήση του Perret ότι “το σκυρόδεμα είναι όμορφο” μπορούν να απολαύσουν μια βόλτα στην πόλη του. Μια εκδρομή στη στεριά κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας με την MSC στη Βόρεια Ευρώπη μπορεί επίσης να αποτελέσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τη Ρουέν, την πρωτεύουσα της Άνω Νορμανδίας, μια από τις πιο αρχαίες πόλεις της Γαλλίας.
Στέκεται στη θέση του Ροτομάγκου, που χτίστηκε από τους Ρωμαίους στο χαμηλότερο σημείο όπου μπορούσαν να γεφυρώσουν τον Σηκουάνα, και σχεδιάστηκε από τον Ρολό, τον πρώτο δούκα της Νορμανδίας, το 911. Καταλήφθηκε από τους Άγγλους το 1419, έγινε το 1431 το σκηνικό της δίκης και της εκτέλεσης της Ιωάννας της Λωραίνης, πριν επιστρέψει στον γαλλικό έλεγχο το 1449.
Η Ρουέν σήμερα μπορεί να είναι πολύ σαγηνευτική, με το ζωντανό και πολυσύχναστο κέντρο της να διαθέτει εντυπωσιακές εκκλησίες και μουσεία. Βόρεια του Σηκουάνα, σε κάθε περίπτωση, είναι μια πραγματική απόλαυση για να την εξερευνήσετε. Εκτός από μερικά σπουδαία αξιοθέατα – Cathédrale de Notre-Dame, όλα τα απολαυστικά στριφογυριστά δρομάκια με τα ξύλινα σπίτια – υπάρχει επίσης άφθονη ιστορία, κυρίως οι δεσμοί με την Ιωάννα της Λωραίνης.

3
15 Μαρ '24
Λονδίνο (Σάουθχαμπτον)

Παρά το σφυροκόπημά της από τη Λουφτβάφε και την καταστροφική μεταπολεμική αστική εξάπλωση, η χιλιόχρονη πόλη του Σαουθάμπτον έχει διατηρήσει κάποια από τη μεσαιωνική γοητεία της σε ορισμένα σημεία της και έχει επαναπροσδιοριστεί ως εμπορικό κέντρο του εικοστού πρώτου αιώνα, με επίκεντρο τη γιγαντιαία από γυαλί και ατσάλι West Quay.

Πυρήνας της σύγχρονης πόλης είναι το Civic Centre, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια ανατολικά του σιδηροδρομικού σταθμού και φιλοξενεί την εξαιρετική Πινακοθήκη της πόλης του Σαουθάμπτον, η οποία έχει ιδιαίτερη έμφαση στους σύγχρονους Βρετανούς καλλιτέχνες. Η Δυτική Πλατεία εκτείνεται κατά μήκος των καλύτερων εναπομεινάντων τμημάτων των παλαιών τειχών της πόλης.
Ανακατασκευάστηκαν μετά από μια γαλλική επίθεση το 1338 και ενσωματώνουν τον πύργο God’s House Tower, στο νότιο άκρο της παλιάς πόλης στην οδό Winkle Street, όπου σήμερα στεγάζεται το Μουσείο Αρχαιολογίας. Η καλύτερα διατηρημένη από τις επτά πύλες της πόλης είναι η Bargate, στο αντίθετο άκρο της παλιάς πόλης, στην κεφαλή της High Street- είναι μια περίτεχνη κατασκευή, γεμάτη με λιοντάρια, κλασικές μορφές και αμυντικά ανοίγματα. Μια εκδρομή στη στεριά κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας με την MSC στη Βόρεια Ευρώπη από το Σαουθάμπτον μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε την πρωτεύουσα της Αγγλίας, το Λονδίνο.
Για τον επισκέπτη, το Λονδίνο είναι ένα συναρπαστικό μέρος. Μνημεία από το ένδοξο παρελθόν της πρωτεύουσας βρίσκονται παντού, από τις μεσαιωνικές αίθουσες δεξιώσεων και τις μεγάλες εκκλησίες του Κρίστοφερ Ρεν μέχρι την εκλεκτική βικτοριανή αρχιτεκτονική της θριαμβευτικής Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Μπορείτε να χαλαρώσετε στις ήσυχες γεωργιανές πλατείες της πόλης, να εξερευνήσετε τα στενά σοκάκια της Πόλης του Λονδίνου, να περιπλανηθείτε στους παραποτάμιους περιπάτους και να ανακαλύψετε τις ιδιορρυθμίες αυτού που εξακολουθεί να είναι αναγνωρίσιμα μια συλλογή χωριών.
Τα μεγάλα ιστορικά αξιοθέατα της πρωτεύουσας – το Big Ben, το Αβαείο του Westminster, το Παλάτι του Buckingham, ο Καθεδρικός του Αγίου Παύλου, ο Πύργος του Λονδίνου κ.ο.κ. – προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.

4
16 Μαρ '24
Στη Θάλασσα
5
17 Μαρ '24
Αμβούργο (Μπρέμερχέιβεν)

Το Αμβούργο, που βρίσκεται ανάμεσα στη Βόρεια Θάλασσα και τη Βαλτική Θάλασσα, θα σας γοητεύσει από τη στιγμή που θα αντικρίσετε τα κομψά και αυστηρά κτίριά του με θέα το λιμάνι, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.

Όταν φτάσετε σε αυτόν τον προορισμό με μια κρουαζιέρα της MSC στη Βόρεια Ευρώπη, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την ένδοξη ιστορία του. Το Αμβούργο είναι μια κοσμοπολίτικη, πλούσια και μοντέρνα πόλη, με επιθετική οικονομία, που εξακολουθεί να υπερηφανεύεται για τον τίτλο της “ελεύθερης Χανσεατικής πόλης”.
Στην πραγματικότητα, δεν έκοψε ποτέ τον ομφάλιο λώρο του με το θαλάσσιο εμπόριο που έχει την καρδιά του στο λιμάνι όπου θα σας περιμένει το κρουαζιερόπλοιο σας. Πολλοί τουρίστες έρχονται εδώ για να επισκεφθούν την Reeperbahn, την περιοχή των κόκκινων φώτων, αλλά αν θέλετε να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της πόλης, δεν πρέπει να παραλείψετε μια εκδρομή στην Speicherstadt (Πόλη των Αποθηκών), όπου τα πλακόστρωτα δρομάκια, τα αετώματα και οι πυργίσκοι συνδυάζονται και κάνουν την περιοχή στην άλλη πλευρά του Zollkanal (Φορολογικό Κανάλι) έναν κόσμο διαφορετικό από την απέναντι πόλη.
Ένα άλλο σύμβολο της πόλης, ο Άγιος Μιχαήλ, στη δυτική άκρη του κέντρου της πόλης από την οδό Ludwig-Erhard-Strasse, είναι η εμβληματική εκκλησία του Αμβούργου και δεν είναι περίεργο. Περισσότερο από κάθε άλλο κτίριο, ο “Μιχαήλ” αντικατοπτρίζει το ακατάβλητο πνεύμα της πόλης. Κάηκε μετά από κεραυνό το1750, ξαναχτίστηκε σε μπαρόκ ρυθμό υπό τον Ernst Georg Sonnin, αλλά έπιασε και πάλι κατά λάθος φωτιά το1906.
Το 1945, οι Σύμμαχοι εξαφάνισαν τη στέγη και τη διακόσμηση της εκκλησίας νούμερο τρία. Ανακατασκευάστηκε και πάλι σύμφωνα με τα σχέδια του Sonnin και είναι σήμερα η ωραιότερη μπαρόκ εκκλησία στη Βόρεια Γερμανία. Πιθανότατα το πιο ευχάριστο αξιοθέατο κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής σε μια κρουαζιέρα της MSC είναι το τοπίο που μπορείτε να θαυμάσετε από μια από τις καλύτερες απόψεις πάνω από το Αμβούργο: το πανόραμα 360 μοιρών περιλαμβάνει τη Speicherstadt, το λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων και τη ναυτιλία στον Έλβα, τις λίμνες Alster, καθώς και τις πέντε κορυφές των εκκλησιών και του Rathaus.

6
18 Μαρ '24
Στη Θάλασσα
7
19 Μαρ '24
Ρότερνταμ

Η κρουαζιέρα σας με την MSC θα αγκυροβολήσει στο μεγαλύτερο λιμάνι του κόσμου, το Ρότερνταμ, μια πόλη της εργατικής τάξης που βρίσκεται στην καρδιά ενός λαβύρινθου ποταμών και τεχνητών υδάτινων οδών που μαζί αποτελούν την έξοδο των ποταμών Ράιχ (Ρήνος) και Μάας (Μάους). Μετά τις καταστροφικές ζημιές που υπέστη κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το Ρότερνταμ έχει εξελιχθεί σε μια ζωντανή, δυναμική πόλη διάσπαρτη με πολιτιστικά αξιοθέατα πρώτης κατηγορίας.

Η κρουαζιέρα της MSC στη Βόρεια Ευρώπη θα σας δώσει την ευκαιρία να διαπιστώσετε ότι οι τεράστιες εγγειοβελτιωτικές εργασίες δεν έχουν εξαλείψει όμως τον γήινο χαρακτήρα του: η σκληρή του τραχύτητα είναι μέρος της γοητείας του, όπως και τα ατίθασα μπαρ και κλαμπ του.
Ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα που μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Ολλανδία, είναι το Kunsthal του Ρότερνταμ, το μουσείο σύγχρονης τέχνης, και το μουσείο Boijmans van Beuningen, το οποίο διαθέτει μια εξαιρετική συλλογή έργων τέχνης που περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικά έργα σχεδόν όλων των σημαντικότερων Ολλανδών ζωγράφων: και τα δύο βρίσκονται στην καθορισμένη πολιτιστική ζώνη της πόλης, στο Museumpark.
Άλλα ενδιαφέροντα αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε σε μια εκδρομή της MSC είναι το Oude Haven, το παλαιότερο λιμάνι της πόλης, το οποίο καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αλλά ανακατασκευάστηκε με συμπάθεια και το Delfs haven, ένα αρχαίο λιμάνι που κατάφερε να επιβιώσει από τις βόμβες σχεδόν ανέπαφο. Το Ρότερνταμ διαθέτει επίσης μια σειρά από πρώτης τάξεως φεστιβάλ, όπως το πολυδιαφημισμένο Φεστιβάλ Τζαζ της Βόρειας Θάλασσας και το πολύχρωμο Καλοκαιρινό Καρναβάλι.
Κατά τη μεταπολεμική περίοδο έγινε ταχεία ανοικοδόμηση των λιμενικών εγκαταστάσεων και, όταν τα τεράστια πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και τα πετρελαιοφόρα έκαναν τις υπάρχουσες λιμενικές εγκαταστάσεις παρωχημένες, οι Ρότερνταμερ έχτισαν αμέσως ένα εντελώς νέο λιμάνι βαθέων υδάτων, το Europoort, που εξέχει στη Βόρεια Θάλασσα περίπου 25 χλμ. δυτικά της παλιάς πόλης. Το Europoort ολοκληρώθηκε το 1968 και είναι σε θέση να υποδέχεται τα μεγαλύτερα πλοία στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και τα κρουαζιερόπλοια της MSC.

8
20 Μαρ '24
Μπριζ (Ζέεμπρουγκε)
07:00

Τα πλήθη τείνουν να κατακλύζουν τη Μπριζ στις μέρες μας – η φήμη της ως μια τέλεια διατηρημένη μεσαιωνική πόλη την έχει καταστήσει τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό στο Βέλγιο – αλλά θα ήταν τρελό να έρθετε στη Φλάνδρα.

Με μια κρουαζιέρα της MSC στη Βόρεια Ευρώπη και να την χάσετε: Τα μουσεία της Μπριζ διαθέτουν μερικές από τις καλύτερες συλλογές φλαμανδικής τέχνης της χώρας, και οι οικείοι, ελικοειδείς δρόμοι της, που πλέκονται γύρω από ένα κουβάρι στενών καναλιών και είναι γεμάτοι με πανέμορφα αρχαία κτίρια, ανταποκρίνονται ακόμη και στην πιο διογκωμένη τουριστική διαφημιστική εκστρατεία.
Όταν αποβιβαστείτε από την κρουαζιέρα MSC, η προφανής αρχή για την εξερεύνηση της πόλης είναι οι δύο κύριες πλατείες: η Markt, με θέα το πανίσχυρο καμπαναριό, και η Burg, που πλαισιώνεται από το πιο εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σύνολο της πόλης. Σχεδόν σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται τα τρία κύρια μουσεία, μεταξύ των οποίων το Groeninge προσφέρει ένα θαυμάσιο δείγμα της πρώιμης φλαμανδικής τέχνης.
Μια άλλη σύντομη διαδρομή σας φέρνει στο St-Janshospitaal και τους σημαντικούς πίνακες του καλλιτέχνη του δέκατου πέμπτου αιώνα Hans Memling, καθώς και στις πιο εντυπωσιακές εκκλησίες της Μπριζ, την Onze Lieve Vrouwekerk και την St-Salvatorskathedraal. Λίγο πιο μακριά, τα ήπια κανάλια και τα λαβυρινθώδη πλακόστρωτα δρομάκια της ανατολικής Μπριζ – που εκτείνονται από την πλατεία Jan van Eyckplein – είναι εξαιρετικά όμορφα.
Το πιο χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό είναι το αέτωμα με το κοράκι-βήμα, δημοφιλές από τον δέκατο τέταρτο έως τον δέκατο όγδοο αιώνα και αναγεννημένο από τους αναστηλωτές της δεκαετίας του 1880, αλλά υπάρχουν επίσης εκτεταμένα αρχοντικά γεωργιανού στιλ και ταπεινά, σπιτικά σπίτια.
Ξανά και ξανά το μάτι εκπλήσσεται από τη νηφάλια και διακριτική ποικιλία του αστικού τοπίου, που περιλαμβάνει τα πάντα, από οικείες αψιδωτές πόρτες και καμπυλωτές κεραμοσκεπές μέχρι περίεργες καμινάδες και ένα πλήθος διακριτικών ιερών και μικροσκοπικών αγαλμάτων.

Το πλοίο σας - MSC Euribia

Ξεκίνησε

2022

Περιγραφή

Το MSC Euribia πήρε το όνομά του από την αρχαία θεά Ευρυβία που εκμεταλλεύτηκε τους ανέμους, τον καιρό και τους αστερισμούς για να κυριαρχήσει στις θάλασσες, προωθώντας το όραμα του πλοίου να κυριαρχήσει στην ανάπτυξη αειφόρων τεχνολογιών αιχμής για την προστασία και τη διατήρηση του πολύτιμου θαλάσσιου οικοσυστήματος .
Το πλοίο είναι επίσης εξοπλισμένο με εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά. Όχι μόνο τα καταστρώματα διαθέτουν πολυάριθμα πρωτότυπα έργα τέχνης, για πρώτη φορά η ίδια η γάστρα είναι ένα οπτικό αριστούργημα.

Σε αυτό το μοναδικό πλοίο όπου η τέχνη συναντά την καινοτομία, η κρουαζιέρα στο μπλε δεν ήταν ποτέ πιο πράσινη.

Συμπεριλαμβανόμενες Υπηρεσίες

  • Λιμενικοί φόροι
  • Ιδανκά για οικογενεία
  • Παιδικός χώρος
  • Ζωντανή Διασκέδαση
  • Καζίνο εν πλω
  • Όλα τα γεύματα (εκτός ειδικών γευμάτων)

γίνετε μέλος του cruise club

Crusie Club (Greek)
Name
Name

Για Αποκλειστικές Προσφορές, Εκπτωτικούς Κώδικες Μελών Club και πολλά άλλα

8000 4242

support@cruise.com.cy

Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Εισαγάγετε τα στοιχεία σας παρακάτω

Enquiries