A Century Travel Brand
Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Mediterranean from Savona

Αναχώρηση 12 Οκτ 2024 από Σαβόνα- Ιταλία επί του Costa Favolosa - Αριθμός κρουαζιέρας: 2038017

 • 12 Οκτ 2024
 • Costa Favolosa
 • 2 Ενήλικες
 • Σαβόνα- Ιταλία
ΑΠΟ
859 ανά άτομο

Το δρομολόγιό σας

Σαβόνα, Ιταλία — Provence (Μασσαλία), Γαλλία — Στη Θάλασσα — Ταγγέρη — Καζαμπλάνκα — Γιβραλτάρ — Στη Θάλασσα — Βαλένθια — Στη Θάλασσα — Σαβόνα, Ιταλία
Εμφάνιση χάρτη Απόκρυψη χάρτη
Εμφάνιση δρομολογίου Απόκρυψη δρομολογίου
Ημερομηνία
Λιμάνι
Πληροφορίες
Άφιξη
Αναχώρηση
1
12 Οκτ '24
Σαβόνα, Ιταλία
18:00

Πάνω από το λιμάνι της Σαβόνα, το φρούριο Priamar υποδέχεται κάθε αναχώρηση και άφιξη των πλοίων της Costa cruise που πλέουν στη Μεσόγειο. Η Γένοβα και το ενυδρείο της βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Το λιμάνι της Σαβόνα, το οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας στην Ιταλία, είναι ένα από τα ομορφότερα της ιταλικής Ριβιέρας. Το υπέροχο κλίμα, τα καλοκαίρια που δεν είναι ποτέ πολύ ζεστά, οι ήπιοι χειμώνες και η εξαιρετική ομορφιά της θάλασσας κοντά στην πόλη καθιστούν τη Σαβόνα μια εξαιρετική βάση για να ξεκινήσετε να εξερευνήσετε τη Liguria. Η Σαβόνα είναι αξιοσημείωτη για το φρούριο Priamar, το οποίο δεσπόζει στην πόλη από τον 16ο αιώνα, καθώς και για το ιστορικό της κέντρο, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό της Σαβόνα. Μια στάση στη Σαβόνα μπορεί επίσης να αποτελέσει ευκαιρία να επισκεφθείτε την κοντινή πόλη της Γένοβας και τα στενά, γραφικά δρομάκια της, γνωστά ως “caruggi”.

2
13 Οκτ '24
Provence (Μασσαλία), Γαλλία

Ένα ευχάριστο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι απλά να καθίσετε σε μια από τις καφετέριες με θέα το λιμάνι της Marseilles και πίνοντας ένα Pastis, να παρατηρήσετε το τοπίο και τους ανθρώπους που το κατοικούν.
Η Μαρσέιγ, που αποκαλείται επίσης “Πόλη των Πορπόζων “, είναι η πιο ηλιόλουστη πόλη της Γαλλίας, γοητευτική με τις ρεματιές της όπου μπορείτε να κολυμπήσετε, την ιστορία και τον πολιτισμό της και τα εστιατόρια με κοσμοπολίτικη κουζίνα. Δεν μπορείτε να φύγετε χωρίς να έχετε πρώτα περιηγηθεί στην “Cours Julien”, το δρόμο για ψώνια. Το λιμάνι της Μαρσέιγ είναι ίσως ένας τυπικός τουριστικός προορισμός, αλλά αξίζει να το επισκεφθείτε για το πλοίο που αναχωρεί από το Δημαρχείο και την παλιά εκκλησία, η οποία αντικατέστησε ένα κτίριο των Ναϊτών.

3
14 Οκτ '24
Στη Θάλασσα
4
15 Οκτ '24
Ταγγέρη

Η στρατηγική θέση της μαροκινής πόλης της Ταγγέρης έχει προσελκύσει τα πιο ισχυρά έθνη στην ιστορία ανά τους αιώνες.
Το λιμάνι της Ταγγέρης συνδέει την Αφρική με τη Μεσόγειο μέσω του Στενού του Γιβραλτάρ και είναι ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της χώρας, ένα πραγματικό πολιτιστικό και οικονομικό σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης και Μαρόκου. Οι κρουαζιέρες της Costa cruise στον Ατλαντικό Ωκεανό αγκυροβολούν στις αποβάθρες του για να ξεκινήσουν να εξερευνήσουν την πόλη. Η Μεντίνα θα είναι ο πρώτος προορισμός του ταξιδιού σας στην Ταγγέρη. Στενά δρομάκια που σκαρφαλώνουν σε έναν λαβύρινθο από σπίτια και μικρές πλατείες πάνω στο λόφο με θέα το λιμάνι. Εδώ, σε υπερυψωμένη θέση βρίσκεται η Kasbah, το φρούριο και κάποτε η κατοικία του σουλτάνου. Η καρδιά της παλιάς πόλης είναι η Place Petit Socco, πολύ κοντά στο Μεγάλο Τζαμί. Η πλατεία της αγοράς, η Grand Socco, χωρίζει τη Medina από τις συνοικίες της Ville Nouvelle. Περπατώντας στην Place de France, η κρουαζιέρα σας στην Ταγγέρη θα σας μεταφέρει πίσω στη δεκαετία του 1930 και στη γαλλική ατμόσφαιρα που βίωσε η πόλη εκείνη την εποχή. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τα ψώνια σας, να χαλαρώσετε σε ένα από τα πολλά σημεία ή να κινηθείτε στην Terrasse des Paresseux που θα σας προσφέρει την καλύτερη θέα του λιμανιού της Ταγγέρης.

5
16 Οκτ '24
Καζαμπλάνκα

Το λιμάνι της Καζαμπλάνκα, με θέα τις ακτές του Ατλαντικού στο Μαρόκο, είναι το σημείο ελλιμενισμού της κρουαζιέρας σας στον Ατλαντικό Ωκεανό, σε μια σύγχρονη, κοσμοπολίτικη και αρκετά φιλελεύθερη πόλη.

Από το λιμάνι, εκτός από τον παραλιακό πεζόδρομο όπου μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα, μπορείτε να φτάσετε γρήγορα στη μεντίνα στη βόρεια πλευρά της παλιάς πόλης. Περιτριγυρισμένη από τείχη που χρονολογούνται από τον 16ο αιώνα, η Medina της Καζαμπλάνκα δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά το Souk el-Kebir έχει όλη τη γοητεία μιας μαροκινής αγοράς. Σίγουρα πολύ διαφορετική αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας στην Καζαμπλάνκα είναι η συνοικία Habous, όπου η νέα Medina αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1930 για να λυθεί η έλλειψη κατοικιών στην πόλη. Το σημαντικότερο τζαμί είναι το σύγχρονο τέμενος Χασάν ΙΙ, που ολοκληρώθηκε το 1993. Βρίσκεται σε ένα ακρωτήριο με θέα τον Ατλαντικό και ο πολύ ψηλός μιναρές του χρησιμεύει ως φάρος για το λιμάνι. Κατά την παραμονή σας στην Καζαμπλάνκα, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια εκδρομή στον καθεδρικό ναό της Ιερής Καρδιάς. Κάποτε ήταν καθολική εκκλησία, σήμερα έχει μετατραπεί σε πολιτιστικό κέντρο που συνδέεται από το πάρκο του Αραβικού Συνδέσμου με τη ζωντανή συνοικία Maârif, σύγχρονη, γεμάτη μπαρ και κυριαρχείται από τους πύργους του Δίδυμου Κέντρου.

6
17 Οκτ '24
Γιβραλτάρ

Το Γιβραλτάρ είναι ένα από τα πιο διάσημα μέρη στον κόσμο, που συνδέεται με πολυάριθμους θρύλους. Εδώ τελείωνε η Μεσόγειος και μαζί της ο κόσμος, αλλά ευτυχώς σήμερα γνωρίζουμε ότι δεν είναι έτσι.
Η στρατηγική του θέση σήμαινε ότι το Γιβραλτάρ αμφισβητήθηκε για πολλούς αιώνες από τα ναυτικά έθνη που είχαν πολιτικά και εμπορικά συμφέροντα μεταξύ Ευρώπης και Αφρικής.

Η κρουαζιέρα στην Ισπανία με προορισμό το Γιβραλτάρ αποκαλύπτει τη γοητεία αυτής της αποικίας με τον βράχο που δεσπόζει στη θάλασσα, όπου έχουν βρεθεί λείψανα Νεάντερταλ και όπου μια σπάνια φυλή μακάκων περιφέρεται ελεύθερα. Ο Βράχος αποτελεί τον κύριο φυσικό πόλο έλξης για τον αριθμό των ειδών φυτών που ευδοκιμούν στις πλαγιές του (έως και 600!) και τις αποικίες των αποδημητικών πουλιών του. Οι κινήσεις των πελαργών και των αρπακτικών πουλιών είναι θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε και είναι συναρπαστικό να τα παρακολουθείτε καθώς πετούν σε σμήνη.

Περισσότεροι καλοί λόγοι για να ανεβείτε στην κορυφή είναι η θέα από τον βράχο, ένα πανόραμα που εκτείνεται σε δύο ηπείρους σε συνδυασμό με τα όμορφα χρώματα της θάλασσας, και μια επίσκεψη στο μνημείο των Στύλων του Ηρακλή. Εκτός από τα φυσικά αξιοθέατα, μην παραλείψετε μια βόλτα στο Europa Point, τον φάρο που εξακολουθεί να καθοδηγεί με ασφάλεια τα πλοία, και μια εκδρομή στην ακτή στις σπηλιές του Αγίου Μιχαήλ, σπηλιές που αποτελούν τη σκηνή για πολυάριθμες συναυλίες και παραστάσεις λόγω της τέλειας ακουστικής τους.

7
18 Οκτ '24
Στη Θάλασσα
8
19 Οκτ '24
Βαλένθια

Βρισκόμαστε στη Βαλένθια και κανείς δεν μπορεί να χάσει την ευκαιρία να δοκιμάσει μια πραγματική παέγια και στη συνέχεια να κάνει μια βόλτα στο όμορφο κέντρο της πόλης.
Το λιμάνι της Βαλένθια, στην Ισπανία, είναι το πέμπτο πιο πολυσύχναστο στην Ευρώπη. Παρατηρώντας τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική και τα φουτουριστικά κτίρια της πόλης, οι λάτρεις της ιστορίας δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να διακρίνουν μπαρόκ, γοτθικές και μαυριτανικές επιρροές κατά μήκος των δρόμων της πόλης. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τις δημοφιλείς συνοικίες: Ανακατευτείτε με τους ντόπιους στη Ρουζάφα στην αγορά, για να δοκιμάσετε τόσες πολλές λιχουδιές. Τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα υπαίθρια καφέ θα σας προσφέρουν τις μεσογειακές γεύσεις της περιοχής.

9
20 Οκτ '24
Στη Θάλασσα
10
21 Οκτ '24
Σαβόνα, Ιταλία
08:00

Πάνω από το λιμάνι της Σαβόνα, το φρούριο Priamar υποδέχεται κάθε αναχώρηση και άφιξη των πλοίων της Costa cruise που πλέουν στη Μεσόγειο. Η Γένοβα και το ενυδρείο της βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Το λιμάνι της Σαβόνα, το οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας στην Ιταλία, είναι ένα από τα ομορφότερα της ιταλικής Ριβιέρας. Το υπέροχο κλίμα, τα καλοκαίρια που δεν είναι ποτέ πολύ ζεστά, οι ήπιοι χειμώνες και η εξαιρετική ομορφιά της θάλασσας κοντά στην πόλη καθιστούν τη Σαβόνα μια εξαιρετική βάση για να ξεκινήσετε να εξερευνήσετε τη Liguria. Η Σαβόνα είναι αξιοσημείωτη για το φρούριο Priamar, το οποίο δεσπόζει στην πόλη από τον 16ο αιώνα, καθώς και για το ιστορικό της κέντρο, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό της Σαβόνα. Μια στάση στη Σαβόνα μπορεί επίσης να αποτελέσει ευκαιρία να επισκεφθείτε την κοντινή πόλη της Γένοβας και τα στενά, γραφικά δρομάκια της, γνωστά ως “caruggi”.

Ξεκίνησε

2009

Χωρητικότητα

114,500

Μήκος

951

Πλήρωμα

1,110

Χωρητικότητα

3,800

Όνειρο και πραγματικότητα συναντιούνται στο Costa Favolosa. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, πρόκειται για ένα παραμυθένιο καράβι. Ένα πραγματικό κόσμημα μηχανικής με κάθε άνεση και χώρο για τις αγαπημένες σας δραστηριότητες: σπορ, χαλάρωση και καλό φαγητό.

Η αδελφή του Costa Fascinosa είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλοία του στόλου της Costa. Χτισμένο από τον Fincantieri, εγκαινιάστηκε το 2010. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Costa Favolosa είναι η ευελιξία του, καθιστώντας το το τέλειο κρουαζιερόπλοιο για κάθε δρομολόγιο. Εκτός από τις κανονικές εσωτερικές και εξωτερικές καμπίνες και αυτές με μπαλκόνι, για τους πιο απαιτητικούς επιβάτες, οι καμπίνες Samsara βρίσκονται ακριβώς μέσα στο Spa. Η Costa Favolosa λάμπει σαν στολίδι. Κρύσταλλο, μάρμαρο, όνυχας και αλάβαστρο έχουν παντού, αναδεικνύοντας την κομψότητα κάθε λεπτομέρειας. Στο πλοίο νιώθετε προνομιούχος επισκέπτης τόσο για την ομορφιά του χώρου όσο και για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του προσωπικού. Τώρα ρίξτε μια ματιά στην τρέχουσα θέση του Costa Favolosa.

Children’s Play Area
Disco
Theatre

A la carte restaurant
Bar
Buffet
Club Restaurant
Coffee & Chocolate Bar
Cognac & Cigar Bar
Grand Bar
Ice Cream Bar
Lounge
Piano Bar
Samsara Restaurant
Speakeasy cigar lounge
The Atrium
Veranda

Γυμναστήριο
Αθλητικό δικαστήριο

Jacuzzi
Massage
Pool Deck
Samsara Spa
Sauna
Solarium
Spa
Thalassotherapy Pool
Whirlpool

Childrens Play Room
Golf Simulator
Grand Prix Simulator
H2O Zone Water Park
Lido
Water Slide

Περιγραφή

Όνειρο και πραγματικότητα συναντιούνται στο Costa Favolosa. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, πρόκειται για ένα παραμυθένιο καράβι. Ένα πραγματικό κόσμημα μηχανικής με κάθε άνεση και χώρο για τις αγαπημένες σας δραστηριότητες: σπορ, χαλάρωση και καλό φαγητό.

Η αδελφή του Costa Fascinosa είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλοία του στόλου της Costa. Χτισμένο από τον Fincantieri, εγκαινιάστηκε το 2010. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Costa Favolosa είναι η ευελιξία του, καθιστώντας το το τέλειο κρουαζιερόπλοιο για κάθε δρομολόγιο. Εκτός από τις κανονικές εσωτερικές και εξωτερικές καμπίνες και αυτές με μπαλκόνι, για τους πιο απαιτητικούς επιβάτες, οι καμπίνες Samsara βρίσκονται ακριβώς μέσα στο Spa. Η Costa Favolosa λάμπει σαν στολίδι. Κρύσταλλο, μάρμαρο, όνυχας και αλάβαστρο έχουν παντού, αναδεικνύοντας την κομψότητα κάθε λεπτομέρειας. Στο πλοίο νιώθετε προνομιούχος επισκέπτης τόσο για την ομορφιά του χώρου όσο και για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του προσωπικού. Τώρα ρίξτε μια ματιά στην τρέχουσα θέση του Costa Favolosa.

Ψυχαγωγία

Children’s Play Area
Disco
Theatre

Τρόφιμα και ποτά

A la carte restaurant
Bar
Buffet
Club Restaurant
Coffee & Chocolate Bar
Cognac & Cigar Bar
Grand Bar
Ice Cream Bar
Lounge
Piano Bar
Samsara Restaurant
Speakeasy cigar lounge
The Atrium
Veranda

Υγεία και ευεξία

Γυμναστήριο
Αθλητικό δικαστήριο

Χαλάρωση

Jacuzzi
Massage
Pool Deck
Samsara Spa
Sauna
Solarium
Spa
Thalassotherapy Pool
Whirlpool

Αναψυχής

Childrens Play Room
Golf Simulator
Grand Prix Simulator
H2O Zone Water Park
Lido
Water Slide

Συμπεριλαμβανόμενες Υπηρεσίες

 • Λιμενικοί φόροι
 • Ιδανκά για οικογενεία
 • Παιδικός χώρος
 • Ζωντανή Διασκέδαση
 • Καζίνο εν πλω
 • Όλα τα γεύματα (εκτός ειδικών γευμάτων)
 • Κρουαζιέρα με νεανική ατμόσφαιρα

γίνετε μέλος του cruise club

Crusie Club (Greek)
Name
Name

Για Αποκλειστικές Προσφορές, Εκπτωτικούς Κώδικες Μελών Club και πολλά άλλα

8000 4242

support@cruise.com.cy

Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Εισαγάγετε τα στοιχεία σας παρακάτω

Enquiries