A Century Travel Brand
Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Το δρομολόγιό σας

Ρώμη, (Παλαιά) — Συρακούσες (Σικελία), Ιταλία — Βαλέτα — Στη Θάλασσα — Σαντορίνη — Μύκονος — Μύκονος — Στη Θάλασσα — Ρώμη, (Παλαιά) — Γένοβα
Εμφάνιση χάρτη Απόκρυψη χάρτη
Εμφάνιση δρομολογίου Απόκρυψη δρομολογίου
Ημερομηνία
Λιμάνι
Πληροφορίες
Άφιξη
Αναχώρηση
1
25 Οκτ '24
Ρώμη, (Παλαιά)
17:00

Ανακαλύψτε την κουλτούρα και το χρώμα της Civitavecchia, έναν προορισμό της MSC Mediterranean Cruises. Αυτό το ιταλικό στολίδι είναι μια ευχάριστη πτήση από πολλές ευρωπαϊκές και μη ευρωπαϊκές πόλεις. Γνωστό για το φρούριο του Μιχαήλ Αγγέλου του 16ου αιώνα, τα αρχαία λουτρά Ταυρίνο και το μαρμάρινο σιντριβάνι Vanvitelli, το λιμάνι αποτελεί βολικό σημείο εκκίνησης για την επίσκεψη στη Ρώμη, τη βασιλική και ρομαντική πρωτεύουσα της Ιταλίας.

2
26 Οκτ '24
Συρακούσες (Σικελία), Ιταλία
14:00
21:00

Ένα ταξίδι στον πολιτισμό και την τέχνη. Με μια κρουαζιέρα της MSC θα βυθιστείτε σε μια από τις πιο συναρπαστικές και ιστορικές περιοχές της Ιταλίας. Καλώς ήρθατε στη Σικελία: στην καρδιά της Μεσογείου, περιτριγυρισμένη από κρυστάλλινα νερά, αυτή η μαγική και φιλόξενη χώρα διατηρεί ίχνη αρχαίων πολιτισμών.
Με μια πεζοπορία στη Val di Noto, που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO, θα μπορέσετε να απολαύσετε πλήρως το σικελικό μπαρόκ, στα ίχνη του “Επιτρόπου Montalbano”, του διάσημου χαρακτήρα που δημιούργησε ο συγγραφέας Andrea Camilleri. Περνώντας μέσα από τη Ραγκούσα Ιμπλα, το αρχαίο ιστορικό κέντρο της Ραγκούσα, με τις πολυάριθμες εκκλησίες και πολλά κτίρια περασμένων εποχών, συνεχίζοντας προς το Σκίκλι, όπου θα μπορέσετε να θαυμάσετε τους βυζαντινούς οικισμούς στην περιοχή Τσιαφούρα, για να φτάσετε τελικά στη Μόντικα, διάσημη όχι μόνο για τη νόστιμη σοκολάτα αζτέκικης προέλευσης αλλά και για την καλλιτεχνική αξία των κτιρίων της.

Προχωρώντας προς τις Συρακούσες, θα φτάσετε στο νησί της Ορτυγίας, στην παλιά πόλη, που συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με τη γέφυρα Umbertino. Εδώ, μεγάλοι πολιτισμοί ήρθαν και έφυγαν: από τους Έλληνες και τους Φοίνικες μέχρι τους Ρωμαίους, από τους Άραβες μέχρι τους Βυζαντινούς, τους Νορμανδούς και τους Αραγονέζους. Για να ζήσετε τη ζωή σε αυτή την πόλη στο έπακρο, δεν πρέπει να παραλείψετε μια επίσκεψη στην αγορά: χαθείτε ανάμεσα στους πάγκους, όπου οι πωλητές ψαριών, κρέατος, φρούτων και λαχανικών προτείνουν όλα τα προϊόντα τους με το τυπικό vanniate, κραυγές/ρίμες στην τοπική διάλεκτο.

Ή κάντε μια εκδρομή στο αρχαιολογικό πάρκο των Συρακουσών. Σε αυτόν τον χώρο θα μπορέσετε να θαυμάσετε, μεταξύ άλλων, λείψανα ελληνορωμαϊκών εποχών, όπως το ελληνικό θέατρο του V αιώνα π.Χ., όπου ο θεατρικός συγγραφέας Αισχύλος ανέβασε το 476 π.Χ. τις “Γυναίκες της Αίτνας”, το αυτί του Διονύσου, ένα τεχνητό σπήλαιο ύψους 23 μέτρων, το ρωμαϊκό αμφιθέατρο, λαξευμένο στο βράχο και από τα μεγαλύτερα της Σικελίας, και το Ara of Ierone, ο βωμός που αρχικά είχε μήκος περίπου 198 μέτρα και πλάτος πάνω από 20.

3
27 Οκτ '24
Βαλέτα
08:00
18:00

Το προστατευόμενο από την UNESCO λιμάνι της Βαλέτα, πρωτεύουσα του νησιού της Μάλτας, είναι ένας από τους σταθμούς που πρέπει να επισκεφθείτε σε κάθε κρουαζιέρα στη Μεσόγειο.

Μπορείτε να θαυμάσετε αυτό το λιμάνι, που κατασκευάστηκε στο δεύτερο μισό του 16ου αιώνα από τον Γάλλο Jean de la Valette και διαμορφώθηκε από το θρησκευτικό και στρατιωτικό Τάγμα του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ, από το πλοίο της MSC, ακόμη και πριν αποβιβαστείτε. Τα πάνω από 300 μνημεία που υψώνονται σε λίγο περισσότερο από μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο καθιστούν αυτό το μέρος με μια από τις μεγαλύτερες πυκνότητες ιστορικών αξιοθέατων που μπορείτε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας, χωρίς να αναφέρουμε άλλα αξιοθέατα, όπως οι παραλίες, τα παραθαλάσσια τοπία και τα εστιατόριά του.
Μια εκδρομή στο νησί μπορεί να ξεκινήσει κατευθείαν από την πρωτεύουσά του, τη Βαλέτα, η οποία μαγεύει τον επισκέπτη της κρουαζιέρας με τα περίφημα μαλτέζικα μπαλκόνια της, τα οποία κοσμούν τις προσόψεις των σπιτιών στην παλιά συνοικία της. Περιτριγυρισμένη από ένα πλήθος εκκλησιών, οι οποίες, όπως διαβεβαιώνουν οι κάτοικοι του νησιού, είναι τόσες όσες και οι ημέρες του χρόνου, η εκκλησία St John’s Co-Cathedral είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα της Μάλτας.
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, από την άλλη πλευρά, φιλοξενεί προϊστορικά αντικείμενα που βρέθηκαν στο νησί. Δίπλα στο Μεγάλο Λιμάνι, μπορεί κανείς να επισκεφθεί τα υπόγεια περάσματα του Auberge de Castille και τους όμορφους κήπους Baracca Gardens, οι οποίοι έχουν θέα στο λιμάνι- τη νύχτα, όταν οι πύλες της πόλης έκλειναν, οι στοές του χρησίμευαν ως καταφύγιο για τους ταξιδιώτες. Για να πάρετε μια γεύση από τη ζωή των αρχαίων ευγενών της Μάλτας, επισκεφθείτε την Casa Rocca Piccola.
Ένα παλάτι του 16ου αιώνα, που σήμερα αποτελεί κατοικία του 9ου Μαρκήσιου De Piro, διαθέτει επίπλωση εποχής και διαθέτει ένα καταφύγιο βόμβας που κατασκευάστηκε για προστασία από τους βομβαρδισμούς κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το σκηνικό της ταινίας Popeye μπορεί ακόμη να το δει κανείς από τη μεγαλύτερη παραλία της Μάλτας, καθώς και το Ιερό της Παναγίας του Mellieha με μια τοιχογραφία της Παναγίας με τον Χριστό- σύμφωνα με την παράδοση, ο Άγιος Λουκάς, ο οποίος ναυάγησε στο νησί μαζί με τον Άγιο Παύλο, είναι ο δημιουργός αυτής της τοιχογραφίας βυζαντινού ρυθμού.

4
28 Οκτ '24
Στη Θάλασσα
5
29 Οκτ '24
Σαντορίνη
07:00
16:00

Περίπου 200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της ηπειρωτικής Ελλάδας βρίσκεται η Σαντορίνη, ένα νησί των Κυκλάδων. Αυτός ο προορισμός της MSC Mediterranean Cruises σχηματίστηκε από τα απομεινάρια μιας ηφαιστειακής καλδέρας, γεγονός που είναι εμφανές στην τραχιά γεωλογία της. Η Σαντορίνη φημίζεται για τους απότομους βράχους της, την κόκκινη παραλία και τα κατάλευκα σπίτια της που κάνουν εντυπωσιακή αντίθεση με το γαλάζιο του Αιγαίου. Το νησί φιλοξενεί επίσης αρχαίους αρχαιολογικούς χώρους, κολύμπι σε θερμές πηγές και εκπληκτικά οινοποιεία.

6
29 Οκτ '24
Μύκονος
20:00
23:59

Κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα, ο λαβύρινθος των δαιδαλωδών σοκακιών της Μυκόνου μπέρδευε ακόμη και τους πιο πολυταξιδεμένους πειρατές. Σήμερα, το να προσποιείστε ότι χάνεστε σε αυτά τα δαιδαλώδη σοκάκια αποτελεί μια μέρα διασκέδασης! Αυτός ο προορισμός της MSC Mediterranean Cruises είναι γνωστός για τη ρομαντική αίγλη των ελληνικών νησιών. Δείτε λαμπρές παραλίες, γαλαζοπράσινα νερά και γραφικά ασβεστωμένα χωριά.

7
30 Οκτ '24
Μύκονος
00:01
14:00

Κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα, ο λαβύρινθος των δαιδαλωδών σοκακιών της Μυκόνου μπέρδευε ακόμη και τους πιο πολυταξιδεμένους πειρατές. Σήμερα, το να προσποιείστε ότι χάνεστε σε αυτά τα δαιδαλώδη σοκάκια αποτελεί μια μέρα διασκέδασης! Αυτός ο προορισμός της MSC Mediterranean Cruises είναι γνωστός για τη ρομαντική αίγλη των ελληνικών νησιών. Δείτε λαμπρές παραλίες, γαλαζοπράσινα νερά και γραφικά ασβεστωμένα χωριά.

8
31 Οκτ '24
Στη Θάλασσα
9
1 Νοέ '24
Ρώμη, (Παλαιά)
09:00
19:00

Ανακαλύψτε την κουλτούρα και το χρώμα της Civitavecchia, έναν προορισμό της MSC Mediterranean Cruises. Αυτό το ιταλικό στολίδι είναι μια ευχάριστη πτήση από πολλές ευρωπαϊκές και μη ευρωπαϊκές πόλεις. Γνωστό για το φρούριο του Μιχαήλ Αγγέλου του 16ου αιώνα, τα αρχαία λουτρά Ταυρίνο και το μαρμάρινο σιντριβάνι Vanvitelli, το λιμάνι αποτελεί βολικό σημείο εκκίνησης για την επίσκεψη στη Ρώμη, τη βασιλική και ρομαντική πρωτεύουσα της Ιταλίας.

10
2 Νοέ '24
Γένοβα
08:00

Η Γένοβα είναι θαυμάσια εκλεκτική, ζωντανή και γεμάτη από άγριο στυλ- είναι μια εξαιρετική εξόρμηση κρουαζιέρας.

Πράγματι, η “La Superba” (Η Υπέροχη), όπως ήταν γνωστή στο απόγειο της εξουσίας της ως μεσογειακή υπερδύναμη, διαθέτει περισσότερη ζωντάνια και ίντριγκα από όλα τα γύρω παραθαλάσσια θέρετρα μαζί.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Γένοβα μπορείτε να εξερευνήσετε την παλιά της πόλη: ένα πυκνό και συναρπαστικό δαιδαλώδες σύμπλεγμα μεσαιωνικών σοκακιών που φιλοξενεί μεγάλα παλάτια που χτίστηκαν τον δέκατο έκτο και δέκατο έβδομο αιώνα από τις πλούσιες εμπορικές οικογένειες της Γένοβας και σήμερα έχουν μετατραπεί σε μουσεία και γκαλερί τέχνης. Θα πρέπει να αναζητήσετε το Cattedrale di San Lorenzo, το Palazzo Ducale και τα αναγεννησιακά παλάτια της Via Garibaldi, τα οποία περιέχουν την αφρόκρεμα των συλλογών τέχνης της Γένοβας, καθώς και έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία από τις μεγαλοπρεπείς ημέρες του παρελθόντος της πόλης, όταν τα πλοία της ταξίδευαν σε όλες τις γωνιές της Μεσογείου.

Το Acquario di Genova είναι το καμάρι και η χαρά της πόλης, σταθμευμένο σαν ένα γιγαντιαίο υπερωκεάνιο στην προκυμαία, με εβδομήντα δεξαμενές που φιλοξενούν θαλάσσια πλάσματα από όλα τα μεγάλα ενδιαιτήματα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης στον κόσμο αναπαράστασης κοραλλιογενούς υφάλου της Καραϊβικής. Πρόκειται για ένα σπουδαίο ενυδρείο για οποιαδήποτε δεδομένα, το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ευρώπη από άποψη χωρητικότητας, και διαθέτει μια μοντέρνα οικολογική συνείδηση και εξαιρετικές πληροφορίες στα ιταλικά και τα αγγλικά.
Μόλις 35 χιλιόμετρα νότια της Γένοβας, δεν υπάρχει αμφιβολία για την ελκυστικότητα του Πορτοφίνο, που βρίσκεται σε έναν προστατευμένο κόλπο και περιβάλλεται από καταπράσινες πλαγιές με κυπαρίσσια και ελιές. Πρόκειται για ένα θέρετρο της πρώτης τάξεως που προσελκύει εδώ και χρόνια υψηλόβαθμους τραπεζίτες, διασημότητες και τους ακόλουθούς τους, όπως αποδεικνύεται από τις ακταιωρούς των γιγαντιαίων γιοτ που συνήθως αγκυροβολούν ακριβώς έξω από αυτό. Είναι ένα μικροσκοπικό μέρος που είναι ελκυστικό αλλά και κάπως απωθητικό την ίδια στιγμή, με μια ποσόστωση φανταχτερών καταστημάτων, μπαρ και εστιατορίων για ένα μέρος διπλάσιου μεγέθους.

Ξεκίνησε

2012

Χωρητικότητα

139,072

Μήκος

1,094

Πλήρωμα

1,388

Χωρητικότητα

4,345

Το MSC Divina φιλοξενεί μια ποικιλία αθλημάτων, εγκαταστάσεων αναψυχής και ψυχαγωγίας παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένων παιδικών και εφηβικών κλαμπ για να διασφαλίσει ότι όλοι αξιοποιούν στο έπακρο τον χρόνο τους στο πλοίο. Εμπνευσμένο από τη Sophia Loren, το πλοίο είναι κομψό, πολυτελές, φέρνοντάς σας όλη τη λάμψη και την αίγλη της χρυσής εποχής της κρουαζιέρας.

Το MSC Divina διαθέτει μια πραγματική πέτρινη πλατεία, ένα Casino Veneziano και το θέατρο Pantheon σε στιλ Μπρόντγουεϊ. Από τις κομψές σκάλες από κρύσταλλο Swarovski μέχρι την εκπληκτική πισίνα Infinity στο πίσω μέρος του πλοίου, το πλοίο είναι αναμφισβήτητα λαμπερό.

Ανακαλύψτε το αποκλειστικό πλοίο-εντός-πλοίου στο MSC Divina που είναι το MSC Yacht Club με την 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ και το θυρωρείο. Υπάρχει ακόμη και μια Sophia Loren Royal Suite στο κατάστρωμα 16, σχεδιασμένη με τη βοήθεια της ίδιας της σειρήνας της οθόνης. Η σουίτα περιλαμβάνει εκπληκτικές φωτογραφίες από τους πιο αξέχαστους ρόλους της κυρίας Λόρεν και ακόμη και ένα αντίγραφο του μπουντουάρ της, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να προετοιμαστούν με στυλ.

Στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα του MSC Aurea Spa σας περιμένουν πληθώρα περιποιήσεων ευεξίας. Ή γιατί να μην χαλαρώσετε έξω στην ηλιόλουστη, μόνο για ενήλικες χώρο ηλιοθεραπείας Top 18 με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ειδική υπηρεσία σπα και μενού μπαρ με δωρεάν σουβλάκια φρούτων.

Disco
Entertainment Team
Theatre

Γυμναστήριο
πίστα τζόκινγκ
Σκουός
Τένις
Βόλεϊ

Bar
Golden Jazz Bar
Lounge
Mexican
Sacramento Tex Mex Restaurant

Aurea Spa
Massage
Sauna
Whirlpool

Περιγραφή

Το MSC Divina φιλοξενεί μια ποικιλία αθλημάτων, εγκαταστάσεων αναψυχής και ψυχαγωγίας παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένων παιδικών και εφηβικών κλαμπ για να διασφαλίσει ότι όλοι αξιοποιούν στο έπακρο τον χρόνο τους στο πλοίο. Εμπνευσμένο από τη Sophia Loren, το πλοίο είναι κομψό, πολυτελές, φέρνοντάς σας όλη τη λάμψη και την αίγλη της χρυσής εποχής της κρουαζιέρας.

Το MSC Divina διαθέτει μια πραγματική πέτρινη πλατεία, ένα Casino Veneziano και το θέατρο Pantheon σε στιλ Μπρόντγουεϊ. Από τις κομψές σκάλες από κρύσταλλο Swarovski μέχρι την εκπληκτική πισίνα Infinity στο πίσω μέρος του πλοίου, το πλοίο είναι αναμφισβήτητα λαμπερό.

Ανακαλύψτε το αποκλειστικό πλοίο-εντός-πλοίου στο MSC Divina που είναι το MSC Yacht Club με την 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ και το θυρωρείο. Υπάρχει ακόμη και μια Sophia Loren Royal Suite στο κατάστρωμα 16, σχεδιασμένη με τη βοήθεια της ίδιας της σειρήνας της οθόνης. Η σουίτα περιλαμβάνει εκπληκτικές φωτογραφίες από τους πιο αξέχαστους ρόλους της κυρίας Λόρεν και ακόμη και ένα αντίγραφο του μπουντουάρ της, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να προετοιμαστούν με στυλ.

Στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα του MSC Aurea Spa σας περιμένουν πληθώρα περιποιήσεων ευεξίας. Ή γιατί να μην χαλαρώσετε έξω στην ηλιόλουστη, μόνο για ενήλικες χώρο ηλιοθεραπείας Top 18 με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ειδική υπηρεσία σπα και μενού μπαρ με δωρεάν σουβλάκια φρούτων.

Ψυχαγωγία

Disco
Entertainment Team
Theatre

Υγεία και ευεξία

Γυμναστήριο
πίστα τζόκινγκ
Σκουός
Τένις
Βόλεϊ

Τρόφιμα και ποτά

Bar
Golden Jazz Bar
Lounge
Mexican
Sacramento Tex Mex Restaurant

Χαλάρωση

Aurea Spa
Massage
Sauna
Whirlpool

Συμπεριλαμβανόμενες Υπηρεσίες

  • Λιμενικοί φόροι
  • Ιδανκά για οικογενεία
  • Παιδικός χώρος
  • Ζωντανή Διασκέδαση
  • Καζίνο εν πλω
  • Όλα τα γεύματα (εκτός ειδικών γευμάτων)

γίνετε μέλος του cruise club

Crusie Club (Greek)
Name
Name

Για Αποκλειστικές Προσφορές, Εκπτωτικούς Κώδικες Μελών Club και πολλά άλλα

8000 4242

support@cruise.com.cy

Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Εισαγάγετε τα στοιχεία σας παρακάτω

Enquiries