A Century Travel Brand
Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Mediterranean from Barcelona

Αναχώρηση 11 Μαρ 2024 από Βαρκελώνη - Ισπανία επί του Costa Smeralda - Αριθμός κρουαζιέρας: 1953417

 • 11 Μαρ 2024
 • Costa Smeralda
 • 2 Ενήλικες
 • Βαρκελώνη - Ισπανία / Βαρκελώνη - Ισπανία
ΑΠΟ
799 ανά άτομο

Το δρομολόγιό σας

Βαρκελώνη - Ισπανία — Πάλμα ντε Μαγιόρκα — Στη Θάλασσα — Παλέρμο — Ρώμη, (Παλαιά) — Σαβόνα, Ιταλία — Provence (Μασσαλία), Γαλλία — Βαρκελώνη - Ισπανία
Εμφάνιση χάρτη Απόκρυψη χάρτη
Εμφάνιση δρομολογίου Απόκρυψη δρομολογίου
Ημερομηνία
Λιμάνι
Πληροφορίες
Άφιξη
Αναχώρηση
1
11 Μαρ '24
Βαρκελώνη - Ισπανία

Barcelona is the second largest city in Spain with three million inhabitants, a dominating port in northern Mediterranean with one of the most renowned and important universities in the world. The city is a very rich commercial centre, where industrial operations crucial to the Spanish economy take place.
In fact, Catalans have always considered their region unique compared with the other Spanish regions and we can find its roots in the power exercised by Barcelona for four hundred years at least on Spanish monarchy and on European commercial events.

2
12 Μαρ '24
Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα είναι το μεγαλύτερο και πιο επισκέψιμο νησί των Βαλεαρίδων. Αριθμεί κάτι λιγότερο από μισό εκατομμύριο κατοίκους σε μια επιφάνεια 3.660 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Το νησί έχει πλάτος περίπου 100 χιλιόμετρα από τα ανατολικά προς τα δυτικά και τουλάχιστον 75 χιλιόμετρα από τα βόρεια προς τα νότια. Το κλίμα είναι ήπιο το χειμώνα και ευχάριστα ζεστό το καλοκαίρι, μετριασμένο από έναν άνεμο που προέρχεται από τα βουνά Sierra del Norte, με κορυφές που φτάνουν τα 1.445 μέτρα.

3
13 Μαρ '24
Στη Θάλασσα
4
14 Μαρ '24
Παλέρμο

Στρατηγικά τοποθετημένο ανάμεσα στην Ευρώπη και την Αφρική, το νησί της Σικελίας υπήρξε επί αιώνες επίκεντρο στρατιωτικής και εμπορικής δραστηριότητας. Και η πόλη του Παλέρμο εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να είναι ένα συναρπαστικό κέντρο πολιτισμού και επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με ιστορικές έρευνες, οι προϊστορικοί κάτοικοι του Παλέρμο, που κάποτε ονομαζόταν Πάνορμος λόγω του βαθύ κόλπου και του αγκυροβολίου του, ζούσαν σε σπηλιές και καταφύγια γύρω από το όρος Pellegrino ύψους 660 μέτρων, το οποίο δεσπόζει στον ορίζοντα της πόλης. Η πόλη έχει κυβερνηθεί από όλες τις μεγάλες αρχαίες δυνάμεις της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών, των πουνικών, των ρωμαϊκών, των καρχηδονιακών, των βυζαντινών, των Σαρακηνών, των Νορμανδών, των Ισπανών και των Βουρβόνων.

5
15 Μαρ '24
Ρώμη, (Παλαιά)

Από το αρχαίο λιμάνι της Civitavecchia θα αποβιβαστείτε στην καρδιά του ρωμαϊκού και του ετρουσκικού πολιτισμού- η παλιά πόλη είναι επίσης ένα υπέροχο μεσαιωνικό χωριό.
Η σημερινή Civitavecchia είναι το αποτέλεσμα μιας χιλιόχρονης διαδικασίας πολιτισμού και αστικοποίησης στην περιοχή του Λάτσιο. Στην περιοχή, κοντά στην οποία βρίσκεται αυτή η πόλη (και μόλις 70 χλμ. από τη Ρώμη), υπάρχουν σημαντικά ιστορικά στοιχεία που, με την πάροδο των αιώνων, επικαλύπτονται και συσσωρεύονται για να επιβεβαιώσουν την παρουσία και την εξέλιξη οργανωμένων κοινωνικών ομάδων ήδη από την προϊστορική εποχή. Στην πραγματικότητα, κατά μήκος της ακτής της Civitavecchia εντοπίζονται πολυάριθμα ίχνη πρωτόγονων οικισμών. Εξίσου πολυάριθμες και σημαντικές είναι οι ετρουσκικές, ρωμαϊκές και μεσαιωνικές κατασκευές που κατέστησαν την πόλη σημαντικό αστικό κέντρο και φημισμένη ως το λιμάνι της Ρώμης από την αρχαιότητα. Κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας που αναχωρεί από τη Civitavecchia, πριν συνεχίσετε στη Μεσόγειο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη στάση για να επισκεφθείτε τη Ρώμη, τη μεγαλειώδη πρωτεύουσα με τα παγκοσμίως γνωστά μνημεία της: τα Φόρουμ, το Κολοσσαίο, το Πάνθεον, τη στήλη του Τραϊανού, τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τα Μουσεία του Βατικανού, την Καπέλα Σιξτίνα, τη Φοντάνα ντι Τρέβι, την Πιάτσα Ναβόνα, την Πιάτσα Βενέτσια, την Πιάτσα ντι Σπάνια και πολλά άλλα.

6
16 Μαρ '24
Σαβόνα, Ιταλία

Πάνω από το λιμάνι της Σαβόνα, το φρούριο Priamar υποδέχεται κάθε αναχώρηση και άφιξη των πλοίων της Costa cruise που πλέουν στη Μεσόγειο. Η Γένοβα και το ενυδρείο της βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Το λιμάνι της Σαβόνα, το οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας στην Ιταλία, είναι ένα από τα ομορφότερα της ιταλικής Ριβιέρας. Το υπέροχο κλίμα, τα καλοκαίρια που δεν είναι ποτέ πολύ ζεστά, οι ήπιοι χειμώνες και η εξαιρετική ομορφιά της θάλασσας κοντά στην πόλη καθιστούν τη Σαβόνα μια εξαιρετική βάση για να ξεκινήσετε να εξερευνήσετε τη Liguria. Η Σαβόνα είναι αξιοσημείωτη για το φρούριο Priamar, το οποίο δεσπόζει στην πόλη από τον 16ο αιώνα, καθώς και για το ιστορικό της κέντρο, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό της Σαβόνα. Μια στάση στη Σαβόνα μπορεί επίσης να αποτελέσει ευκαιρία να επισκεφθείτε την κοντινή πόλη της Γένοβας και τα στενά, γραφικά δρομάκια της, γνωστά ως “caruggi”.

7
17 Μαρ '24
Provence (Μασσαλία), Γαλλία

Ένα ευχάριστο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι απλά να καθίσετε σε μια από τις καφετέριες με θέα το λιμάνι της Marseilles και πίνοντας ένα Pastis, να παρατηρήσετε το τοπίο και τους ανθρώπους που το κατοικούν.
Η Μαρσέιγ, που αποκαλείται επίσης “Πόλη των Πορπόζων “, είναι η πιο ηλιόλουστη πόλη της Γαλλίας, γοητευτική με τις ρεματιές της όπου μπορείτε να κολυμπήσετε, την ιστορία και τον πολιτισμό της και τα εστιατόρια με κοσμοπολίτικη κουζίνα. Δεν μπορείτε να φύγετε χωρίς να έχετε πρώτα περιηγηθεί στην “Cours Julien”, το δρόμο για ψώνια. Το λιμάνι της Μαρσέιγ είναι ίσως ένας τυπικός τουριστικός προορισμός, αλλά αξίζει να το επισκεφθείτε για το πλοίο που αναχωρεί από το Δημαρχείο και την παλιά εκκλησία, η οποία αντικατέστησε ένα κτίριο των Ναϊτών.

8
18 Μαρ '24
Βαρκελώνη - Ισπανία

Barcelona is the second largest city in Spain with three million inhabitants, a dominating port in northern Mediterranean with one of the most renowned and important universities in the world. The city is a very rich commercial centre, where industrial operations crucial to the Spanish economy take place.
In fact, Catalans have always considered their region unique compared with the other Spanish regions and we can find its roots in the power exercised by Barcelona for four hundred years at least on Spanish monarchy and on European commercial events.

Ξεκίνησε

2020

Χωρητικότητα

182,700

Μήκος

1,105

Πλήρωμα

1,646

Χωρητικότητα

6,554

Περιγραφή

Το Costa Smeralda είναι το πλοίο που είναι το σύμβολο της ομορφιάς, του στυλ και της ιταλικής φιλοξενίας. Οι χώροι του δημιουργήθηκαν με δεξιοτεχνία αντλώντας έμπνευση από τις πλατείες της όμορφης χώρας μας.
Τι νέο υπάρχει στο τελευταίο μας Flagship: Το Κολοσσαίο, η καρδιά του Costa Smeralda, που εκτείνεται σε τρία καταστρώματα στο κέντρο του πλοίου, αφιερωμένο στην καλύτερη διασκέδαση. Η Piazza di Spagna: μια μεγάλη υπαίθρια σκάλα με θέα στην πρύμνη. Ο διάδρομος «Volare» που φτάνει στο υψηλότερο σημείο του πλοίου στα 65 μέτρα και το Trastevere: μια πλατεία στο κέντρο του πλοίου που συνδυάζει μπαρ, καταστήματα και διασκέδαση σε ένα μέρος. Τώρα ρίξτε μια ματιά στην τρέχουσα θέση του Costa Smeralda.

Συμπεριλαμβανόμενες Υπηρεσίες

 • Λιμενικοί φόροι
 • Ιδανκά για οικογενεία
 • Παιδικός χώρος
 • Ζωντανή Διασκέδαση
 • Καζίνο εν πλω
 • Όλα τα γεύματα (εκτός ειδικών γευμάτων)
 • Κρουαζιέρα με νεανική ατμόσφαιρα

γίνετε μέλος του cruise club

Crusie Club (Greek)
Name
Name

Για Αποκλειστικές Προσφορές, Εκπτωτικούς Κώδικες Μελών Club και πολλά άλλα

8000 4242

support@cruise.com.cy

Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Εισαγάγετε τα στοιχεία σας παρακάτω

Enquiries