A Century Travel Brand
Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Italy, France & Spain

Αναχώρηση 13 Ιούλ 2024 από Ρώμη επί του Celebrity Ascent - Αριθμός κρουαζιέρας: 2015102

  • 13 Ιούλ 2024
  • Celebrity Ascent
  • 2 Ενήλικες
  • Ρώμη / Βαρκελώνη - Ισπανία
ΑΠΟ
1467 ανά άτομο

Το δρομολόγιό σας

Ρώμη, (Παλαιά) — Αζάκιο - Ajaccio — Πορτοφίνο — Φλωρεντία (Λα Σπέτσια) — Κάννες — Πάλμα ντε Μαγιόρκα — Βαρκελώνη - Ισπανία
Εμφάνιση χάρτη Απόκρυψη χάρτη
Εμφάνιση δρομολογίου Απόκρυψη δρομολογίου
Ημερομηνία
Λιμάνι
Πληροφορίες
Άφιξη
Αναχώρηση
1
13 Ιούλ '24
Ρώμη, (Παλαιά)
17:00

Civitavecchia was settled in 108 A.D. by the Emperor Trajan and has since served faithfully as a gateway to the capital of the Empire—Rome. Once the center of the Ancient World from which emperors ruled over nearly all of western civilization, Rome is still a cultural mecca. Stroll the ancient halls of the Colosseum or gaze upon the ceilings of the Sistine Chapel.

2
14 Ιούλ '24
Αζάκιο - Ajaccio
08:00
18:00

Το Αιάκειο, που βρίσκεται νότια της Γαλλίας στο νησί της Κορσικής, είναι πλούσιο σε ιστορία και εκπληκτική θέα, μέσα στο ηλιόλουστο μεσογειακό κλίμα. Ο Ναπολέων είναι η πιο αναγνωρίσιμη ιστορική προσωπικότητα της Κορσικής – όταν περπατάτε στην πόλη, φροντίστε να επισκεφθείτε το Maison Bonaparte, το σπίτι της οικογένειας του Ναπολέοντα και ένα ιστορικό μουσείο. Επισκεφθείτε τον πανέμορφο καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων σε μπαρόκ στιλ, όπου βαπτίστηκε ο Ναπολέων. Εδώ θα βρείτε επίσης σημαντικά έργα τέχνης των Tintoretto και Delacroix. Κρουαζιέρα στην Κορσική και επιβιβαστείτε στο Le Petit Train, ή αλλιώς “το μικρό τρένο”, για μια περιήγηση στην πόλη. Για να πάρετε μια γεύση από τη φύση, κατευθυνθείτε προς τα Calanques de Piana, μια σειρά από δραματικούς βράχους με κόκκινο πέτρωμα.

3
15 Ιούλ '24
Πορτοφίνο
08:00
18:00

.

4
16 Ιούλ '24
Φλωρεντία (Λα Σπέτσια)
07:00
19:00

.

5
17 Ιούλ '24
Κάννες
08:00
22:00
6
18 Ιούλ '24
At Sea
7
19 Ιούλ '24
Πάλμα ντε Μαγιόρκα
08:00
18:00

.

8
20 Ιούλ '24
Βαρκελώνη - Ισπανία
06:00

Παλαιότερα μια νυσταγμένη ισπανική πόλη, η Βαρκελώνη έχει πρόσφατα αναγεννηθεί ως μια εκλεκτικό μείγμα του μοντέρνου και του μεσαιωνικού. Αναζητήστε έμπνευση από τις δημιουργίες του μοντερνιστή αρχιτέκτονά του, Antonio Gaudí, ή του Μουσείου Πικάσο. Εναλλακτικά, επισκεφθείτε τους καθεδρικούς ναούς που κόβουν την ανάσα στη Γοτθική Συνοικία.

Το πλοίο σας - Celebrity Ascent

Ξεκίνησε

2022

Χωρητικότητα

140,600

Μήκος

1,073

Χωρητικότητα

3,260

Περιγραφή

Καλώς ήρθατε σε ένα μέρος όπου μπορείτε να δραπετεύσετε και να ζήσετε όλα τα πράγματα που σας λείπουν τόσο καιρό. Μόνο που τώρα, αυτά τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα από ό,τι φανταζόσασταν. Αυτό είναι ένα μέρος όπου η καθημερινότητα δίνει τη θέση της στο εξαιρετικό. Ένα μέρος με περισσότερο χώρο για να χάσετε τον εαυτό σας και περισσότερη πολυτέλεια για να αγαπήσετε. Όπου οι δυνατότητες είναι τόσο ατελείωτες όσο και οι απόψεις. Όπου μπορείτε να αποσυνδεθείτε εντελώς ενώ επανασυνδέεστε ο ένας με τον άλλον — και τον κόσμο. Αυτό το μέρος είναι το Celebrity Ascent.

Το τέταρτο πλοίο της επαναστατικής σειράς Edge, το Celebrity Ascent προωθεί τον καινοτόμο σχεδιασμό μας που βλέπει προς τα έξω πιο μακριά από ποτέ, δημιουργώντας μια ακόμη πιο στενή σύνδεση ανάμεσα σε εσάς, τη θάλασσα και κάθε συναρπαστικό μέρος στον ορίζοντα. Απολαύστε τον ήλιο, το αλμυρό αεράκι και το εκπληκτικό τοπίο σε πρόσφατα επεκταμένους υπαίθριους χώρους. Απολαύστε εξαιρετικό φαγητό που συναγωνίζεται οτιδήποτε θα βρείτε στη στεριά. Και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερους τρόπους για να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε.

Συμπεριλαμβανόμενες Υπηρεσίες

  • Τέλη και Φόροι λιμανιού συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
  • Διασκέδαση κορυφαίας ποιότητας
  • “]

Γίνετε μέλος του Cruise Club

Crusie Club (Greek)
Name
Name

Για Αποκλειστικές Προσφορές, Εκπτωτικούς Κώδικες Μελών Club και πολλά άλλα

8000 4242

support@cruise.com.cy

Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Εισαγάγετε τα στοιχεία σας παρακάτω

Enquiries