A Century Travel Brand
Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Iconic Civilizations – Istanbul to Jerusalem

Αναχώρηση 11 Μάι 2024 από Κωνσταντινούπολη επί του Vista - Αριθμός κρουαζιέρας: 1959830

  • 11 Μάι 2024
  • Vista
  • 2 Ενήλικες
  • Κωνσταντινούπολη / Κωνσταντινούπολη
ΑΠΟ
Συνεχίστε για την τιμή

Το δρομολόγιό σας

Κωνσταντινούπολη, Τουρκία — Κωνσταντινούπολη, Τουρκία — Ιζμίρ — Κος — Αττάλεια — Ηράκλειο (Κρήτη), Ελλάδα — Κρουαζιέρα στην Μεσόγειο — Βαλέτα — Ταορμίνα (Σικελία) — Σορρέντο / Κάπρι, Ιταλία — Ρώμη, (Παλαιά) — Αμάλφι - Ποσιτάνο — Κατάνια, Σικελία, Ιταλία — Τάραντας, Ιταλία — Κρουαζίερα στο Ιόνιο Πέλαγος — Αθήνα - Πειραιάς — Σαντορίνη — Ρόδος — Λεμεσός - Κύπρος — Ιερουσαλήμ (Ashdod), Ισραήλ — Ιερουσαλήμ (Χάιφα), Ισραήλ — Ιερουσαλήμ (Χάιφα), Ισραήλ
Εμφάνιση χάρτη Απόκρυψη χάρτη
Εμφάνιση δρομολογίου Απόκρυψη δρομολογίου
Ημερομηνία
Λιμάνι
Πληροφορίες
Άφιξη
Αναχώρηση
1
11 Μάι '24
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Αφήστε το βλέμμα σας και τις αισθήσεις σας να περιπλανηθούν σε αυτή την υπέροχη πόλη που απλώνεται σε δύο ηπείρους. Επισκεφθείτε το όμορφο παλάτι Τοπ Καπί, την υπέροχη Αγία Σοφία και το εντυπωσιακό Μπλε Τζαμί. Κάντε κρουαζιέρα στο Βόσπορο για να δείτε την πόλη και τα περίχωρά της από μια άλλη οπτική γωνία. Επισκεφθείτε ένα από τα πολλά μουσεία ή κάντε μια βόλτα στην αγορά μπαχαρικών και στο περίφημο Μεγάλο Παζάρι.

2
12 Μάι '24
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
15:00

Αφήστε το βλέμμα σας και τις αισθήσεις σας να περιπλανηθούν σε αυτή την υπέροχη πόλη που απλώνεται σε δύο ηπείρους. Επισκεφθείτε το όμορφο παλάτι Τοπ Καπί, την υπέροχη Αγία Σοφία και το εντυπωσιακό Μπλε Τζαμί. Κάντε κρουαζιέρα στο Βόσπορο για να δείτε την πόλη και τα περίχωρά της από μια άλλη οπτική γωνία. Επισκεφθείτε ένα από τα πολλά μουσεία ή κάντε μια βόλτα στην αγορά μπαχαρικών και στο περίφημο Μεγάλο Παζάρι.

3
13 Μάι '24
Ιζμίρ
09:00
18:00

Η Σμύρνη είναι μια πόλη στις ακτές του Αιγαίου της Τουρκίας. Γνωστή ως Σμύρνη στην αρχαιότητα, ιδρύθηκε από τους Έλληνες, κατελήφθη από τους Ρωμαίους και ξαναχτίστηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο πριν γίνει μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τον 15ο αιώνα. Σήμερα, οι εκτεταμένοι αρχαιολογικοί της χώροι περιλαμβάνουν τη Ρωμαϊκή Αγορά της Σμύρνης, που σήμερα είναι υπαίθριο μουσείο. Η κορυφή του λόφου Kadifekale, ή το Βελούδινο Κάστρο, που χτίστηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Αλεξάνδρου, έχει θέα στην πόλη.

4
14 Μάι '24
Κος
08:00
17:00

Το Kos μπορεί επίσης να αναφέρεται σε περίπου 0,2 χιλιόμετρα (18 μίλια) Arthashastra Η τυπική μονάδα του Kos ή krosh είναι ίση με 200 μέτρα σε μονάδες SI και 0,125 μίλια σε αυτοκρατορικές μονάδες.

5
15 Μάι '24
Αττάλεια
07:00
16:00

Ανακαλύψτε αυτή την υπέροχη αρχαία πόλη και τους πολλούς θησαυρούς της, από τα υπέροχα αντικείμενα του μουσείου μέχρι τα οθωμανικά αρχοντικά, τις βυζαντινές εκκλησίες και τα τζαμιά, την Πύλη του Αδριανού και το αρχαίο ρωμαϊκό λιμάνι που τώρα είναι ανακαινισμένο και ζωντανό με καφετέριες και σκάφη αναψυχής. Εναλλακτικά κατευθυνθείτε προς τα υπέροχα ερείπια της Πέργης και της Ασπένδου και φανταστείτε την ιστορία αυτών των πόλεων, από τον Αλέξανδρο έως τον Άγιο Παύλο και από τους Ρωμαίους έως τους Άραβες. Σταθείτε με δέος μπροστά στο τεράστιο ρωμαϊκό θέατρο και το ετοιμόρροπο υδραγωγείο.

6
16 Μάι '24
Ηράκλειο (Κρήτη), Ελλάδα
10:00
19:00

Επισκεφθείτε τα σπουδαία μινωικά ερείπια του παλατιού της Κνωσού, διάσημο ως το σπίτι του λαβύρινθου όπου περιπλανιόταν ο Μινώταυρος, και το αρχαιολογικό μουσείο που φιλοξενεί πολλά υπέροχα αντικείμενα από το συγκρότημα. Εξερευνήστε το εκπληκτικό, ορεινό οροπέδιο Λασιθίου με τους οπωρώνες, τους 7.000 ανεμόμυλους και τα αρχαία χωριά.

7
17 Μάι '24
Κρουαζιέρα στην Μεσόγειο
8
18 Μάι '24
Βαλέτα
08:00
18:00

Ανακαλύψτε τα μυριάδες πολιτιστικά στρώματα της Μάλτας, από τους καταπληκτικούς προϊστορικούς ναούς της στο Tarxien μέχρι την όμορφη περιτοιχισμένη μεσαιωνική Mdina, το κοντινό Rabat και το Marsaxlokk, ένα πολύχρωμο ψαροχώρι. Θαυμάστε το εκπληκτικό τοπίο και περιπλανηθείτε σε επιβλητικές εκκλησίες και στους δρόμους των οχυρών πόλεων όπου κάποτε κυριαρχούσαν οι Ιππότες του Αγίου Ιωάννη.

9
19 Μάι '24
Ταορμίνα (Σικελία)
07:00
18:00

Απολαύστε την υπέροχη πανοραμική θέα στο δρόμο προς την πόλη, όπου μπορείτε να κάνετε μια βόλτα σε μεσαιωνικά σοκάκια, περνώντας από εκπληκτικά παλάτια. Δείτε το φημισμένο ελληνικό θέατρο και τη φανταστική του θέα στην Αίτνα. Ή κάντε ένα ταξίδι στο ίδιο το ηφαίστειο και ρίξτε μια ματιά από πρώτο χέρι σε κώνους, κρατήρες και ρεύματα λάβας από προηγούμενες εκρήξεις και μια φανταστική θέα στον Κόλπο της Κατάνια. Περιηγηθείτε στην ύπαιθρο και τις υπέροχες λοφώδεις πόλεις της, μια με ένα νορμανδικό κάστρο χτισμένο από μαύρη λάβα και επισκεφθείτε την όμορφη παλιά Κατάνια.

10
20 Μάι '24
Σορρέντο / Κάπρι, Ιταλία
07:00
18:00

Το πανέμορφο Κάπρι, με τα εκπληκτικά πανοράματα, τα χωριά, τις γοητευτικές πλατείες και τη βίλα San Michele, κάνει μια ωραία εκτροπή. Επισκεφθείτε τα ερείπια στην Πομπηία, κάντε ένα μάθημα μαγειρικής στο Σορέντο ή ταξιδέψτε στη ξέφρενη πόλη της Νάπολης και μάθετε να φτιάχνετε πίτσες όπως κάνουν οι Ναπολιτάνοι.

11
21 Μάι '24
Ρώμη, (Παλαιά)
06:00
19:00

Ταξιδέψτε στη Ρώμη και απολαύστε τα υπέροχα μνημεία, από την αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά και το Κολοσσαίο μέχρι το μεγαλείο της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου με την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του στην Καπέλα Σιξτίνα. Ή απολαύστε μια διαδρομή μέσα από τις καταπράσινες αγροτικές εκτάσεις της ρωμαϊκής υπαίθρου μέχρι το υπέροχο μεσαιωνικό Castelgandolfo.

12
22 Μάι '24
Αμάλφι - Ποσιτάνο
08:00
18:00

Επισκεφθείτε το μαγευτικό Αμάλφι για να θαυμάσετε το μοναστήρι των Καπουτσίνων του 12ου αιώνα και να δείτε τον όμορφο καθεδρικό ναό και το μοναστήρι του 11ου αιώνα. Στη συνέχεια, ανακαλύψτε το κομψό Ποζιτάνο με τον χαλαρό, εκλεπτυσμένο αέρα και τα λευκά σπίτια σε μαυριτανικό στιλ που προσκολλώνται σε απότομες πλαγιές γύρω από έναν αστραφτερό κόλπο γεμάτο με πολύχρωμες ψαρόβαρκες.

13
23 Μάι '24
Κατάνια, Σικελία, Ιταλία
08:00
18:00

Κατεστραμμένη από σεισμό τον 17ο αιώνα, η Κατάνια έχει ανακαινιστεί όμορφα και προσφέρει αρχαίες εκκλησίες, κάστρα και αμφιθέατρα, καταπράσινους κήπους και υπέροχα παλάτια για να εξερευνήσετε. Περιηγηθείτε στο κάστρο Ursino του 13ου αιώνα, το οποίο βρισκόταν κατά μήκος της ακτής μέχρι που οι σεισμοί και οι ηφαιστειακές εκρήξεις μεταμόρφωσαν το τοπίο. Οδηγήστε στην ενδοχώρα μέσα από γραφικά χωριά και εξερευνήστε τη Villa Romana del Casale, μια βίλα του 4ου αιώνα και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO που περιέχει μια πολύπλοκη συλλογή ρωμαϊκών ψηφιδωτών που θεωρούνται ένα από τα καλύτερα στον ρωμαϊκό κόσμο.

14
24 Μάι '24
Τάραντας, Ιταλία
09:00
19:00
15
25 Μάι '24
Κρουαζίερα στο Ιόνιο Πέλαγος
16
26 Μάι '24
Αθήνα - Πειραιάς
07:00
21:00

Ανεβείτε στην υπέροχη Ακρόπολη και σταθείτε με δέος μπροστά στον Παρθενώνα, τους όμορφους ναούς και τη θέα προς την Αθήνα. Δείτε τα σημαντικότερα σημεία της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των νέων και παλαιών Ολυμπιακών σταδίων. Ταξιδέψτε στο Σούνιο και το ναό του Ποσειδώνα με θέα στη θάλασσα ή επισκεφθείτε την αρχαία Κόρινθο και τη στενή διώρυγα της Κορίνθου που κόβει εγκάρσια μίλια συμπαγούς βράχου.

17
27 Μάι '24
Σαντορίνη
08:00
19:00

Επισκεφθείτε τις πανέμορφες ασβεστωμένες πόλεις Οία και Φηρά με την εκπληκτική θέα στην καλντέρα που βρίσκεται από κάτω. Δείτε τα εντυπωσιακά αντικείμενα στο μουσείο των Φηρών, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων ευρημάτων από την ανασκαφή του Ακρωτηρίου, που θεωρείται από πολλούς ως η θρυλική πόλη της Ατλαντίδας, ή επισκεφθείτε ένα οινοποιείο. Κάντε μια βόλτα στους δαιδαλώδεις δρόμους με φανταστική θέα σε κάθε γωνιά.

18
28 Μάι '24
Ρόδος
07:00
16:00

Απολαύστε μια περιήγηση με τα πόδια στην παλιά οχυρωμένη πόλη και μείνετε με δέος μπροστά στο εντυπωσιακό παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Δείτε πού βρισκόταν κάποτε ο Κολοσσός της Ρόδου και απολαύστε τη γοητεία αυτής της αξιόλογης πόλης με τα τείχη. Ή οδηγήστε κατά μήκος της γραφικής ακτής προς τη Λίνδο. Απολαύστε την ασβεστωμένη μικρή πόλη και ανεβείτε στην αρχαία ακρόπολη, τους ναούς της και την υπέροχη θέα.

19
29 Μάι '24
Λεμεσός - Κύπρος
08:00
17:00

Η Λεμεσός είναι το σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε τον αρχαίο πλούτο της Κύπρου. Δείτε ερείπια, μαγευτικά βουνά και τοπία, εκπληκτικές παραλίες και απέραντους ελαιώνες με λεμόνια, πορτοκάλια και ελιές. Επισκεφθείτε το κάστρο Λεμεσού, όπου ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος παντρεύτηκε τη Βερεγγάρια της Ναβάρρας, και το συναρπαστικό μουσείο του. Ή περπατήστε στο αρχαίο Κούριο και θαυμάστε τα εκπληκτικά ψηφιδωτά, το θέατρο, τη βασιλική και την πανοραμική θέα στη θάλασσα. Ταξιδέψτε στην ενδοχώρα στη Λευκωσία και στα θαύματά της, όπως ο καθεδρικός ναός του Αγίου Ιωάννη, οι βενετσιάνικες οχυρώσεις, η ανακαινισμένη παλιά πόλη και το τζαμί και το Κυπριακό Μουσείο.

20
30 Μάι '24
Ιερουσαλήμ (Ashdod), Ισραήλ
07:00
20:00

Για τους Χριστιανούς, τους Εβραίους και τους Μουσουλμάνους, η Ιερουσαλήμ είναι μια από τις πιο ιερές πόλεις στη γη, και είναι επίσης μια από τις παλαιότερες. Τα εργαλεία και τα γραπτά της Πρώιμης Εποχής του Χαλκού δείχνουν ότι η Ιερουσαλήμ κατοικήθηκε από την 4η χιλιετία π.Χ. Θαυμάστε την ομορφιά του Θόλου του Βράχου και της Εκκλησίας του Παναγίου Τάφου στην περιτειχισμένη Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, καθώς περπατάτε στους δρόμους με στροφές όπου οι άνθρωποι ζουν εδώ και αιώνες.

21
31 Μάι '24
Ιερουσαλήμ (Χάιφα), Ισραήλ
06:00

Επισκεφθείτε τη χώρα των θαυμάτων – τη Γαλιλαία, τον ποταμό Ιορδάνη, το Όρος των Ωραίων και την Tabgha. Ταξιδέψτε στη Ναζαρέτ, το σπίτι του νεαρού Ιησού. Δείτε τους μεγαλύτερους κρεμαστούς κήπους στον κόσμο στους κήπους Bahai της Χάιφα. Ή επισκεφθείτε το Nahalal Moshav, μια κοινότητα που ιδρύθηκε το 1921 από Εβραίους μετανάστες.

22
1 Ιούν '24
Ιερουσαλήμ (Χάιφα), Ισραήλ
08:00

Επισκεφθείτε τη χώρα των θαυμάτων – τη Γαλιλαία, τον ποταμό Ιορδάνη, το Όρος των Ωραίων και την Tabgha. Ταξιδέψτε στη Ναζαρέτ, το σπίτι του νεαρού Ιησού. Δείτε τους μεγαλύτερους κρεμαστούς κήπους στον κόσμο στους κήπους Bahai της Χάιφα. Ή επισκεφθείτε το Nahalal Moshav, μια κοινότητα που ιδρύθηκε το 1921 από Εβραίους μετανάστες.

Το πλοίο σας - Vista

In-Blog-Tile-736-520-Vista-Signature-Spaces_2In-Blog-Tile-736-520-Vista-Signature-Spaces_3In-Blog-Tile-736-520-Vista-Signature-Spaces_4In-Blog-Tile-736-520-Vista-Signature-Spaces_6Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-aquaman-kitchen-1238X696-main-room-2-v2Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-baristas-1238X696-main-room-1Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-baristas-1238X696-main-room-3Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-baristas-1238X696-main-room-4vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-Ember-1238X696-main-room-1vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-Ember-1238X696-main-room-3Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-in-room-dining-experiences-1238X696-main-room-Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-pollo-grill-1238X696-main-room-1Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-pollo-grill-1238X696-main-room-2Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-pollo-grill-1238X696-main-room-3Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-privee-1238X696-main-room-1Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-privee-1238X696-main-room-2Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-red-ginger-1238X696-main-room-1Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-terrace-cafe-1238X696-main-room-1Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-terrace-cafe-1238X696-main-room-2_0Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-toscana-1238X696-main-room-1Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-toscana-1238X696-main-room-3Vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-ship-wave-grill-1238X696-main-room-1vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-tile-736×520-the-grand-dining-room-2_0vista-culinary-experiences-culinary-masterpieces-tile-736×520-the-grand-dining-room-4Vista-life-on-board-aquamar-spa-1238X696-main-room-1Vista-life-on-board-aquamar-spa-1238X696-main-room-2Vista-life-on-board-aquamar-spa-1238X696-main-room-3Vista-life-on-board-aquamar-spa-1238X696-main-room-5Vista-life-on-board-aquamar-spa-1238X696-main-room-6Vista-life-on-board-aquamar-spa-1238X696-main-room-7Vista-life-on-board-aquamar-spa-1238X696-main-room-8Vista-life-on-board-aquamar-spa-1238X696-main-room-9-2Vista-life-on-board-artist-loft-1238X696-main-room-1Vista-life-on-board-culinary-Culinary-Center-Dining-1238X696-main-room-5-2Vista-life-on-board-Lync-digital-center-1238X696-main-room-1Vista-life-on-board-pool-deck-1238X696-main-room-1Vista-life-on-board-pool-deck-1238X696-main-room-2Vista-life-on-board-pool-deck-1238X696-main-room-3vista-life-on-board-tile-736×520-bars-and-lounges-grand-lounge-insidevista-life-on-board-tile-736×520-bars-and-lounges-horizons-insidevista-life-on-board-tile-736×520-bars-and-lounges-martinis-insidevista-life-on-board-tile-736×520-bars-and-lounges-vista-lounge-insidevista-life-on-board-Tile-736×520-boutique-insidevista-life-on-board-Tile-736×520-casino-insidevista-life-on-board-tile-736×520-fitness-center-cycling
Ξεκίνησε

2023

Χωρητικότητα

67,000

Μήκος

791

Πλήρωμα

800

Χωρητικότητα

1,200

Περιγραφή

Το Vista είναι ο κόσμος σας από μια νέα προοπτική και τιμά το πάθος μας να σερβίρουμε την καλύτερη κουζίνα στη θάλασσα με ευφάνταστες νέες ιδέες για φαγητό και το ντεμπούτο νέων επικούρειας απολαύσεις. Γίνετε από τους πρώτους που θα δοκιμάσετε το Ember, τη νεότερη προσθήκη στην οικογένεια εστιατορίων της Oceania Cruises, και το Aquamar, Kitchen, που προσφέρει μια σειρά από απολαυστικά πιάτα εμπνευσμένα από την ευεξία. Απολαύστε αξέχαστες γευστικές εμπειρίες σε πολύτιμους και εμβληματικούς χώρους εστίασης που έχουν ανυψωθεί σε νέα ύψη, από την εκλεπτυσμένη κομψότητα του The Grand Dining Room έως την απόλυτη εμπειρία ψητοπωλείου στο Polo Grill. Ελάτε μαζί μας καθώς ξεκινάμε το επόμενο κεφάλαιο της γαστρονομικής ιστορίας της Oceania Cruises.

Συμπεριλαμβανόμενες Υπηρεσίες

  • Λιμενικοί φόροι
  • Ζωντανή Διασκέδαση
  • Ειδικό γεύμα
  • Καζίνο στο Πλο

γίνετε μέλος του cruise club

Crusie Club (Greek)
Name
Name

Για Αποκλειστικές Προσφορές, Εκπτωτικούς Κώδικες Μελών Club και πολλά άλλα

8000 4242

support@cruise.com.cy

Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Εισαγάγετε τα στοιχεία σας παρακάτω

Enquiries