A Century Travel Brand
Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Greek Isles: Santorini, Mykonos & Croatia

Αναχώρηση 16 Μάι 2024 από Τεργέστη επί του Norwegian Viva - Αριθμός κρουαζιέρας: 1937703

Το δρομολόγιό σας

Τεργέστη, Ιταλία — Βενετία (Ραβέννα), Ιταλία — Σπλιτ — Ντουμπρόβνικ, Κροατία — Κέρκυρα, Ελλάδα — Σαντορίνη — Έφεσος (Κουσάντασι), Τουρκία — Κωνσταντινούπολη, Τουρκία — Μύκονος — Αθήνα - Πειραιάς
Εμφάνιση χάρτη Απόκρυψη χάρτη
Εμφάνιση δρομολογίου Απόκρυψη δρομολογίου
Ημερομηνία
Λιμάνι
Πληροφορίες
Άφιξη
Αναχώρηση
1
16 Μάι '24
Τεργέστη, Ιταλία
17:00

Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια συζήτηση για τη Βενετία επαινώντας τα εστιατόρια, τα wine bar, τις μαρμάρινες εκκλησίες ή το φυσητό γυαλί της. Αλλά μάλλον δεν θα το κάνετε. Πιθανότατα θα ξεκινήσετε με το γεγονός ότι η Βενετία είναι χτισμένη πάνω στο νερό. Είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι είτε επιπλέουν αργά σε τεχνητές πλωτές οδούς με ανάκτορα είτε κάνουν βόλτες σε στενά σοκάκια. Δεν υπάρχει πιο εκπληκτικό μέρος για να βρείτε τον εαυτό σας ή να χάσετε τον εαυτό σας. Φροντίστε να μείνετε στη Βενετία πριν από την επόμενη ευρωπαϊκή κρουαζιέρα σας.

2
17 Μάι '24
Βενετία (Ραβέννα), Ιταλία
06:00
17:00
3
18 Μάι '24
Σπλιτ
08:00

Αυτή η μεσογειακή πόλη στις ανατολικές ακτές της Αδριατικής έχει μια μακρά και περιπετειώδη ιστορία που χρονολογείται από το φοβερό παλάτι του Διοκλητιανού (γύρω στο 295 μ.Χ.) στο κέντρο της πόλης. Το Σπλιτ προσφέρει στους επισκέπτες της κρουαζιέρας πληθώρα συναρπαστικών τοποθεσιών για επίσκεψη, από τον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό και τους μαρμάρινους δρόμους στο κέντρο της πόλης μέχρι την περιοχή του λιμανιού με τους περιπάτους περιπάτου με καφέ και τη θέα στα παράκτια βουνά.

4
19 Μάι '24
Ντουμπρόβνικ, Κροατία
06:00
18:00

Παρά τα υπέροχα τείχη του 13ου αιώνα που περιβάλλουν την πόλη, το Ντουμπρόβνικ είναι ένας από τους πιο φιλόξενους προορισμούς κρουαζιέρας σε όλη την Ευρώπη. Ονομάστηκε «το μαργαριτάρι της Αδριατικής» από τον ποιητή Λόρδο Βύρωνα, αυτή η κροατική πόλη αποπνέει ρομαντική γοητεία και όμορφο τοπίο με τους αστραφτερούς μαρμάρινους δρόμους, τα αιωνόβια κτίρια που καλύπτονται από φωτεινές πορτοκαλί στέγες και τις υπέροχες παραλίες που περικλείονται ανάμεσα σε φοβερές βραχώδεις προεξοχές. Εξερευνήστε περισσότερα στο Ντουμπρόβνικ σε μια ευρωπαϊκή κρουαζιέρα!

5
20 Μάι '24
Κέρκυρα, Ελλάδα
08:00
18:00

Ένα από τα πιο καταπράσινα των ελληνικών νησιών, η Κέρκυρα περιβάλλεται από εντυπωσιακά γαλάζια νερά και ολοκληρώνεται με ήρεμα χωριά στην πλαγιά του λόφου. Μια συλλογή από γραφικά καφέ στην πόλη της Κέρκυρας είναι πολύ ηπειρωτική, αλλά οι απομονωμένοι όρμοι και οι αμμώδεις παραλίες του νησιού θα μπορούσαν να βρεθούν μόνο στα ελληνικά νησιά. Εξερευνήστε περισσότερα στην Κέρκυρα σε μια ευρωπαϊκή κρουαζιέρα!

6
21 Μάι '24
Σαντορίνη
08:00
22:00

Τα ασβεστωμένα χωριά που προσκολλώνται στις πλαγιές των βράχων της θάλασσας έχουν κάνει το ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη στον κόσμο. Η γοητεία και το λεπτό μυστήριο του νησιού το έχουν κάνει ακόμη και στόχο εικασιών ως τοποθεσία της χαμένης πόλης της Ατλαντίδας.

7
22 Μάι '24
Έφεσος (Κουσάντασι), Τουρκία
06:30
12:00

Κάντε ένα ταξίδι στο παρελθόν στην πλούσια ιστορική Έφεσο. Κάποτε μια αρχαία ελληνική πόλη, το Κουσάντασι ήταν γνωστό για τον περίφημο Ναό της Αρτέμιδος, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου. Χτισμένη, καταστράφηκε και ξαναχτισμένη σε αρκετές, ιδιαίτερα ιστορικές περιόδους, η Έφεσος μπορεί να υπερηφανεύεται για άφθονα ερείπια και αρχαιολογικούς χώρους ανασκαφών. Δείτε τι έχει απομείνει από τη Ρωμαϊκή Βιβλιοθήκη του Κέλσου, την Πύλη του Αυγούστου, τον Τάφο του Αποστόλου Ιωάννη και τη Βασιλική του Αγίου Ιωάννη, μεταξύ πολλών άλλων αρχαίων υπολειμμάτων.

8
23 Μάι '24
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
09:00
12:00

Υπάρχει μια νέα αύρα ενθουσιασμού στην Κωνσταντινούπολη αυτές τις μέρες, καθώς αυτό το κέντρο της οθωμανικής αυτοκρατορίας έχει γίνει ένα από τα σημεία εστίασης του κόσμου για την τέχνη, τη μόδα, την υψηλή κουζίνα και τη νυχτερινή ζωή. Φυσικά υπάρχει πάντα μια αφθονία αρχαίων μνημείων και μεγάλων τζαμιών με εκπληκτικές τοιχογραφίες, όπως η Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε πάρκο και θα δείτε γιατί οι τουλίπες αποτελούν εδώ και καιρό το σύμβολο αυτής της πόλης. Εξερευνήστε την Κωνσταντινούπολη σε μια ευρωπαϊκή κρουαζιέρα!

9
24 Μάι '24
Μύκονος
09:00
18:00

Η Μύκονος είναι ένα κλασικό ελληνικό νησί με ασβεστωμένα σπίτια, εκκλησίες με γαλάζιους τρούλους και ανεμόμυλους. Προσθέστε τη φήμη της για τις όμορφες παραλίες της και θα καταλάβετε γιατί η Μύκονος είναι το πιο δημοφιλές νησί των Κυκλάδων. Εξερευνήστε το νησί με ένα 4 x 4 ή πάρτε το πλοίο για το μικρό νησί της Δήλου. Εξερευνήστε περισσότερη Μύκονο σε μια ευρωπαϊκή κρουαζιέρα!

10
25 Μάι '24
Αθήνα - Πειραιάς
06:00

Αυτή είναι η κοιτίδα του πολιτισμού, η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης. Αυτή η πόλη δεν φιλοξενεί μόνο την Ακρόπολη και μερικά από τα πιο σημαντικά αρχιτεκτονικά κτίσματα και αρχαιολογικά ευρήματα στον δυτικό κόσμο, είναι επίσης μια πολύ σύγχρονη πόλη, ένα αστικό κράμα εξαιρετικής τέχνης, πολιτισμού, κουζίνας και αγορών. Εξερευνήστε περισσότερα από την Αθήνα σε μια ευρωπαϊκή κρουαζιέρα!

Ξεκίνησε

2022

Χωρητικότητα

142,500

Μήκος

965

Πλήρωμα

1,388

Χωρητικότητα

3,215

Περιγραφή

Καλωσορίσατε στο ολοκαίνουργιο Norwegian Viva, το επόμενο εκπληκτικό πλοίο στην ολοκαίνουργια κατηγορία Prima, σχεδιασμένο για να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο.

Συμπεριλαμβανόμενες Υπηρεσίες

  • Λιμενικοί φόροι
  • Ιδανκά για οικογενεία
  • Παιδικός χώρος
  • Ζωντανή Διασκέδαση
  • Καζίνο εν πλω
  • Κρουαζιέρα με νεανική ατμόσφαιρα
  • Όλα τα γεύματα (εκτός ειδικών γευμάτων)
  • Ειδικό γεύμα

γίνετε μέλος του cruise club

Crusie Club (Greek)
Name
Name

Για Αποκλειστικές Προσφορές, Εκπτωτικούς Κώδικες Μελών Club και πολλά άλλα

8000 4242

support@cruise.com.cy

Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Εισαγάγετε τα στοιχεία σας παρακάτω

Enquiries