A Century Travel Brand
Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Atlantic Africa & Europe -Cape Town To Paris

Αναχώρηση 21 Μάι 2024 από Κέιπ Τάουν επί του Nautica - Αριθμός κρουαζιέρας: 1959615

  • 21 Μάι 2024
  • Nautica
  • 2 Ενήλικες
  • Κέιπ Τάουν / Κέιπ Τάουν
ΑΠΟ
Συνεχίστε για την τιμή

Το δρομολόγιό σας

Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική — Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό — Λούντεριτζ, Ναμίμπια — Ο Κόλπος Γουόλβις — Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό — Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό — Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό — Σάο Τομέ — Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό — Λομέ, Τόγκο — Sekondi-Takoradi — Αμπιτζάν - Abidjan — Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό — Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό — Μπανζούλ, Γκάμπια — Ντακάρ, Σενεγάλη — Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό — Porto Grande — Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό — Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό — Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφε — Αρεκίφε, (Λανθαρότε) — Αγκαντίρ - Agadir — Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό — Λισαβώνα, Πορτογαλία — Οπόρτο — Φερόλ — Μπιλμπάο — Μπορντό — Μπορντό — Μπορντό — Κρουαζιέρα - Βισκαϊκός Κόλπος & Κελτική Θάλ&# — Κορκ - Cork (Cobh) — Δουβλίνο, Ιρλανδία — Κρουαζιέρα Κελτική Θάλασσα — Παρίσι (Χάβρη)
Εμφάνιση χάρτη Απόκρυψη χάρτη
Εμφάνιση δρομολογίου Απόκρυψη δρομολογίου
Ημερομηνία
Λιμάνι
Πληροφορίες
Άφιξη
Αναχώρηση
1
21 Μάι '24
Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική
13:00
21:00

Είναι δύσκολο να χαθείτε στο Κέιπ Τάουν, επειδή το πανέμορφο Table Mountain δεσπόζει πάνω από την πόλη ως αναφορά. Για θέα που κόβει την ανάσα, ανεβείτε με το τελεφερίκ στην κορυφή ή εξερευνήστε αυτή την αστική πόλη με τα πόδια. Επισκεφθείτε το συναρπαστικό Νοτιοαφρικανικό Μουσείο και Πλανητάριο και τον πολιτιστικά σημαντικό καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου.

2
22 Μάι '24
Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό
3
23 Μάι '24
Λούντεριτζ, Ναμίμπια
07:00
17:00

Ίσως να θέλετε να πάρετε μαζί σας έναν θησαυρό όταν επιβιβαστείτε σε ένα από τα αφρικανικά μας ταξίδια, επειδή χαρακτηρισμοί όπως συναρπαστικός, εντυπωσιακός και εκπληκτικός θα μπορούσαν να περιγράψουν μόνο την επιφάνεια. Από το Mossel Bay στη Μομπάσα και από το Λομέ στο La Digue, το ταξίδι σας θα σας οδηγήσει σε προορισμούς που πολλοί Δυτικοί δεν έχουν ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσουν. Μάθετε για την καθημερινή ζωή σε μια από τις μικροσκοπικές χώρες κατά μήκος των ακτών της Δυτικής Αφρικής ή θαυμάστε την απίστευτη δύναμη και ομορφιά του ζωικού βασιλείου σε ένα σαφάρι στη Νότια Αφρική ή σε μια εκδρομή παρατήρησης πουλιών στις Σεϋχέλλες. Όταν επιλέγετε να ταξιδέψετε σε αυτή την περιοχή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ταξίδι σας θα είναι εξαιρετικό.

4
24 Μάι '24
Ο Κόλπος Γουόλβις
09:00
19:00

Αν και περιβάλλεται από την αφιλόξενη έρημο Namib, ο Walvis Bay διαθέτει μια τεράστια φυσική λιμνοθάλασσα που προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες πουλιά, συμπεριλαμβανομένων φλαμίνγκο, πελεκάνων και αποδημητικών ειδών. Το Dune 7 της ερήμου είναι ο ψηλότερος αμμόλοφος κοντά στην πόλη και προσφέρει εκπληκτική θέα. Αξιοσημείωτη είναι και η ξύλινη εκκλησία Rhenish Mission.

5
25 Μάι '24
Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό
6
26 Μάι '24
Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό
7
27 Μάι '24
Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό
8
28 Μάι '24
Σάο Τομέ
08:00
17:00

Εκτός της πεπατημένης, το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε είναι ένας τροπικός παράδεισος που προσφέρει πλούσια τροπικά δάση, παρατήρηση πουλιών, απομονωμένους καταρράκτες και παρθένες, απομονωμένες παραλίες. Απολαύστε εντυπωσιακή θέα σε μια πεζοπορία στην κορυφή Pico de São Tomé, αναζητήστε τα 109 είδη ορχιδέας που κοσμούν το τοπίο ή θαυμάστε την εντυπωσιακή τρύπα Boca do Inferno.

9
29 Μάι '24
Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό
10
30 Μάι '24
Λομέ, Τόγκο
07:00
18:00

Σφηνωμένη ανάμεσα σε μια λιμνοθάλασσα και τον Ατλαντικό Ωκεανό, η φιλόξενη, πλούσια σε παραλίες πρωτεύουσα του Τόγκο, Λομέ, έχει αναδυθεί από το αποικιακό της παρελθόν ως καθαρά αφρικανική. Για να πάρετε μια γεύση από την ιστορία της και τη μοναδική τέχνη του Τόγκο, επισκεφθείτε το Εθνικό Μουσείο. Αξιοσημείωτος είναι επίσης ο καθεδρικός ναός της Λομέ.

11
31 Μάι '24
Sekondi-Takoradi
09:00
19:00

Η δίδυμη πόλη Sekondi-Takoradi ήταν το πρώτο θαλάσσιο λιμάνι της Γκάνας και έχει γνωρίσει μεγάλη ευημερία. Παρόλα αυτά, η ατμόσφαιρα είναι μάλλον χαλαρή, ειδικά στις φιλόξενες περιοχές της παραλίας. Το Monkey Hill, ένα τροπικό καταφύγιο για πρωτεύοντα θηλαστικά, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Το κοντινό Fort Orange χτίστηκε από τους Ολλανδούς τον 17ο αιώνα και σήμερα λειτουργεί ως φάρος.

12
1 Ιούν '24
Αμπιτζάν - Abidjan
08:00
17:00

Η μεγαλύτερη πόλη και πρώην πρωτεύουσα της Ακτής Ελεφαντοστού, το Αμπιτζάν δημιουργεί μια καμπύλη με ουρανοξύστες γύρω από την ήρεμη λιμνοθάλασσα Ebrié. Όντας μία από τις μεγαλύτερες γαλλόφωνες πόλεις του κόσμου, αναφέρεται συχνά ως το «Παρίσι της Αφρικής». Οι πιο εύπορες γειτονιές Le Plateau και Cocody του Αμπιτζάν αποπνέουν μια απτή ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα.

13
2 Ιούν '24
Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό
14
3 Ιούν '24
Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό
15
4 Ιούν '24
Μπανζούλ, Γκάμπια
09:00
19:00

Αν και πρωτεύουσα της Γκάμπια, η Μπανζούλ παραμένει μία από τις μικρότερες πόλεις της Αφρικής. Φωλιασμένη στο νησί της Αγίας Μαρίας στις εκβολές του ποταμού Γκάμπια, αποπνέει μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με χωριό. Περάστε μια ξέγνοιαστη μέρα θαυμάζοντας την αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα στην πλατεία MacCarthy ή επισκεπτόμενοι το ορόσημο King Fahad Mosque με τους δίδυμους μιναρέδες του.

16
5 Ιούν '24
Ντακάρ, Σενεγάλη
08:00
18:00

Μετά από τρεις αιώνες γαλλικής κυριαρχίας, το Ντακάρ δεν μπορεί παρά να αποπνέει ένα συγκεκριμένο γαλλικό στυλ, ιδίως αρχιτεκτονικά. Η ενδυμασία της Σενεγάλης τείνει να είναι μάλλον επίσημη και συντηρητική, αλλά η πόλη είναι γεμάτη ζωή. Οι γκαλερί τέχνης είναι άφθονες, οι παραλίες φιλόξενες και η θέα φανταστική από τον φάρο Les Mamelles.

17
6 Ιούν '24
Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό
18
7 Ιούν '24
Porto Grande
08:00
18:00

Απολαύστε το γοητευτικό São Vicente και το καταπληκτικό τοπίο εδώ και στο κοντινό Santo Antão. Κάντε μια βόλτα στην πόλη, περνώντας από ζωντανές αγορές και το αντίγραφο του πύργου Μπελέμ της Λισαβόνας. Επισκεφθείτε την άγρια αλλά υπέροχη παραλία που μοιάζει με σεληνιακή παραλία στο Catfish Bay. Στο Santo Antão θα δείτε καταπράσινα και άγρια τοπία και γραφικά χωριά.

19
8 Ιούν '24
Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό
20
9 Ιούν '24
Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό
21
10 Ιούν '24
Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφε
08:00
21:00

Ηφαιστειακής προέλευσης, η Τενερίφη είναι το μεγαλύτερο από τα Κανάρια Νησιά. Ενώ βρίσκεστε στο λιμάνι, θα παρατηρήσετε το Auditorium της Τενερίφης, μια εκπληκτική, οργανική κατασκευή που έγινε αμέσως σύμβολο όταν ολοκληρώθηκε το 2003. Ένα άλλο σύγχρονο ορόσημο είναι το Oscar Domínguez Institute, μια γκαλερί σύγχρονης τέχνης που πήρε το όνομά του από τον σουρεαλιστή του 20ού αιώνα. Για μια ανάπαυλα από το αστικό περιβάλλον, επισκεφθείτε το Palmetum, έναν βοτανικό κήπο με περισσότερα από 400 είδη φοινίκων.

22
11 Ιούν '24
Αρεκίφε, (Λανθαρότε)
08:00
17:00

Απαλό αεράκι χαϊδεύει αυτό το μικρό ηφαιστειακό νησί μόλις 79 μίλια από τη δυτική ακτή της Αφρικής. Μια χώρα αντιθέσεων: μπορείτε να εξερευνήσετε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές σπηλιές του κόσμου το πρωί και να χαλαρώσετε σε μια παραλία με λευκή άμμο το απόγευμα.

23
12 Ιούν '24
Αγκαντίρ - Agadir
08:00
18:00

Το Αγκαντίρ είναι η πρωτεύουσα του νομού Αγκαντίρ Ίντα-Ου-Τανάν και της οικονομικής περιοχής Σους-Μάσσα. Η πλειοψηφία των κατοίκων της μιλούν τη γλώσσα Amazigh, μία από τις δύο επίσημες γλώσσες του Μαρόκου. Εδώ δημιουργήθηκε η κρίση του Αγκαντίρ του 1911 μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας που προϋπήρξε του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

24
13 Ιούν '24
Κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό
25
14 Ιούν '24
Λισαβώνα, Πορτογαλία
07:00
18:00

Επισκεφθείτε τον περίτεχνο Πύργο του Μπελέμ και το μοναστήρι Jeronimos και περπατήστε στα στενά, ελικοειδή δρομάκια της γοητευτικής συνοικίας Alfama. Απολαύστε την υπέροχη παλιά Σίντρα, ένα βασιλικό εξοχικό καταφύγιο, και το Κασκάις, ένα όμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο. Εξερευνήστε το μεσαιωνικό Ομπίντος ή κάντε ένα προσκύνημα στη Φάτιμα, όπου η Παναγία εμφανίστηκε επανειλημμένα σε τρία παιδιά βοσκών το 1917.

26
15 Ιούν '24
Οπόρτο
07:00
16:00

Εξερευνήστε το γραφικό, ιστορικό Πόρτο και τη συνοικία Βίλα Νόβα ντε Γκάια, όπου βρίσκεται η φημισμένη βιομηχανία παραγωγής κρασιού του λιμανιού. Ή ανακαλύψτε τη γραφική ύπαιθρο της Πορτογαλίας και επισκεφθείτε το Γκιμαράες με το εντυπωσιακό μεσαιωνικό κάστρο του και την όμορφη Μπράγκα με το ιερό Bom Jesus και τον υπέροχο καθεδρικό ναό της.

27
16 Ιούν '24
Φερόλ
07:00
16:00

Ιδανικό σημείο για να εξερευνήσετε τις υπέροχες παραλίες της Γαλικίας, την όμορφη ύπαιθρο και τις γραφικές πόλεις, το Φερόλ διαθέτει επίσης μια πληθώρα αξιοσημείωτων αξιοθέατων και γοητευτικών γειτονιών μέσα στην ίδια την πόλη. Επισκεφθείτε τα ναυπηγεία του 18ου αιώνα, εξερευνήστε τον καθεδρικό ναό και την κεντρική πλατεία στο κέντρο της πόλης ή περιηγηθείτε στο εντυπωσιακό Castillo de San Felipe του 16ου αιώνα με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό. Ταξιδέψτε έξω από το Φερόλ στη μαγευτική παλιά πόλη του Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

28
17 Ιούν '24
Μπιλμπάο
08:00
14:30

Το Μπιλμπάο είναι μια γοητευτική πόλη τόσο σύγχρονη όσο και δυναμική, ενώ ταυτόχρονα, με τα 700 χρόνια ιστορίας της, είναι επίσης αρκετά παραδοσιακή. Απολαύστε μια βόλτα στην Παλιά Συνοικία, την πιο δημοφιλή περιοχή της πόλης. Εδώ θα δείτε το Θέατρο Αρριάγκα. Επίσης το el Arenal, το παλιό λιμάνι φορτοεκφόρτωσης και σήμερα ένα από τους αγαπημένους περιπάτους των πολιτών του Μπιλμπάο.
Η Εκκλησία του Αγίου Νικολάου και ο καθεδρικός ναός του Σαντιάγο μαζί με το μοναστήρι του, Plaza Nueva. Καμία επίσκεψη στο Μπιλμπάο δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια επίσκεψη στο αρχιτεκτονικά εκπληκτικό Μουσείο Guggenheim, το οποίο είναι από μόνο του ένα έργο τέχνης.

29
18 Ιούν '24
Μπορντό
04:45
16:15

Απολαύστε την οπτική πανδαισία της πόλης με υπέροχα περίτεχνα κτίρια, φαρδιές λεωφόρους, θαυμάσιες πλατείες και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Αντρέ, όπου η Ελεονώρα της Ακουιτανίας παντρεύτηκε τον Λουδοβίκο Ζ’. Περπατήστε στο Παλιό Μπορντό. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε τους υπέροχους αμπελώνες και τα υπέροχα κάστρα της περιοχής και απολαύστε τα υπέροχα κρασιά τους.

30
18 Ιούν '24
Μπορντό
18:00

Απολαύστε την οπτική πανδαισία της πόλης με υπέροχα περίτεχνα κτίρια, φαρδιές λεωφόρους, θαυμάσιες πλατείες και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Αντρέ, όπου η Ελεονώρα της Ακουιτανίας παντρεύτηκε τον Λουδοβίκο Ζ’. Περπατήστε στο Παλιό Μπορντό. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε τους υπέροχους αμπελώνες και τα υπέροχα κάστρα της περιοχής και απολαύστε τα υπέροχα κρασιά τους.

31
19 Ιούν '24
Μπορντό
18:00

Απολαύστε την οπτική πανδαισία της πόλης με υπέροχα περίτεχνα κτίρια, φαρδιές λεωφόρους, θαυμάσιες πλατείες και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Αντρέ, όπου η Ελεονώρα της Ακουιτανίας παντρεύτηκε τον Λουδοβίκο Ζ’. Περπατήστε στο Παλιό Μπορντό. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε τους υπέροχους αμπελώνες και τα υπέροχα κάστρα της περιοχής και απολαύστε τα υπέροχα κρασιά τους.

32
20 Ιούν '24
Κρουαζιέρα - Βισκαϊκός Κόλπος & Κελτική Θάλ&#
33
21 Ιούν '24
Κορκ - Cork (Cobh)
08:00
18:00

Το χαρούμενο Κορκ απλώνεται στον ποταμό Λι σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά της Ιρλανδίας. Γέφυρες διασχίζουν την πόλη οδηγώντας σε ορόσημα όπως η εκκλησία της Αγίας Άννας και η φυλακή της Παλιάς Πόλης, όπου θα δείτε τα γκράφιτι των κρατουμένων του 19ου αιώνα. Βρείτε χρόνο για να φιλήσετε την πέτρα Blarney στο κάστρο Blarney.

34
22 Ιούν '24
Δουβλίνο, Ιρλανδία
08:00
19:00

Το Δουβλίνο, πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Ιρλανδίας στις εκβολές του ποταμού Liffey. Στα ιστορικά κτίρια του περιλαμβάνονται το Κάστρο του Δουβλίνου, που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα, και ο επιβλητικός Καθεδρικός Ναός του Αγίου Πατρικίου, που ιδρύθηκε το 1191. Τα πάρκα της πόλης περιλαμβάνουν το διαμορφωμένο St Stephen’s Green και το τεράστιο Phoenix Park, όπου βρίσκεται ο ζωολογικός κήπος του Δουβλίνου.

35
23 Ιούν '24
Κρουαζιέρα Κελτική Θάλασσα
36
24 Ιούν '24
Παρίσι (Χάβρη)
08:00

Απολαύστε το γραφικό ταξίδι μέσα από τη γαλλική ύπαιθρο μέχρι το Παρίσι και περάστε τη μέρα σας απολαμβάνοντας τους κήπους, τα μουσεία και τα ιστορικά μνημεία του. Επισκεφθείτε το Λούβρο, την Παναγία των Παρισίων και τον Πύργο του Άιφελ. Κάντε μια βόλτα με σκάφος κατά μήκος του Σηκουάνα και μια βόλτα κατά μήκος του Champs Elysee. Ή επισκεφθείτε την ιστορική Ρουέν ή τα πεδία των μαχών της Νορμανδίας.

Ξεκίνησε

2013

Χωρητικότητα

30,277

Μήκος

594

Πλήρωμα

400

Χωρητικότητα

684

Κομψά και γοητευτικά, τα καταστρώματα της Nautica είναι υπέροχα με τα καλύτερα κομμάτια από ξύλο τικ, πέτρα και πλακάκια κατά παραγγελία, ενώ τα σαλόνια, οι σουίτες και οι καμπίνες της διαθέτουν πολυτελή, νεοκλασικά έπιπλα. Η Nautica προσφέρει κάθε πολυτέλεια που μπορείτε να περιμένετε σε ένα από τα κομψά πλοία μας. Διαθέτει τέσσερα μοναδικά εστιατόρια με ανοιχτά καθίσματα, το Aquamar Spa + Vitality Center, οκτώ σαλόνια και μπαρ, ένα καζίνο και 342 πολυτελείς σουίτες και πολυτελείς καμπίνες, σχεδόν το 70% των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες. Με μόλις 684 επισκέπτες να περιποιηθούν, το 400 άτομα επαγγελματικά εκπαιδευμένο ευρωπαϊκό προσωπικό μας διασφαλίζει ότι δεν θα περιμένετε για τίποτα.

Internet Cafe
Satelite Telephone

Horizons
Martini Bar

Boutique
Observation Lounge
Photo Gallery
Security Safe
Shore Excursion Office

Card Room
Library

Beauty Salon
Facial Treatments
Jacuzzi
Make-Overs
Manicures
Massage
Pedicures
Spa
Steam Room
Sun Deck
Swimming Pool
Tanning Treatments
Whirlpool

24-hour Room Service
Grand Bar
Grand Dining Room
Lounge
Martini Bar
Polo Grill
Regatta Lounge
Tapas Restaurant
Terrace Cafe
Toscana
Veranda

Περιγραφή

Κομψά και γοητευτικά, τα καταστρώματα της Nautica είναι υπέροχα με τα καλύτερα κομμάτια από ξύλο τικ, πέτρα και πλακάκια κατά παραγγελία, ενώ τα σαλόνια, οι σουίτες και οι καμπίνες της διαθέτουν πολυτελή, νεοκλασικά έπιπλα. Η Nautica προσφέρει κάθε πολυτέλεια που μπορείτε να περιμένετε σε ένα από τα κομψά πλοία μας. Διαθέτει τέσσερα μοναδικά εστιατόρια με ανοιχτά καθίσματα, το Aquamar Spa + Vitality Center, οκτώ σαλόνια και μπαρ, ένα καζίνο και 342 πολυτελείς σουίτες και πολυτελείς καμπίνες, σχεδόν το 70% των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες. Με μόλις 684 επισκέπτες να περιποιηθούν, το 400 άτομα επαγγελματικά εκπαιδευμένο ευρωπαϊκό προσωπικό μας διασφαλίζει ότι δεν θα περιμένετε για τίποτα.

Χαλάρωση

Internet Cafe
Satelite Telephone

Ψυχαγωγία

Horizons
Martini Bar

Άλλα

Boutique
Observation Lounge
Photo Gallery
Security Safe
Shore Excursion Office

Αναψυχής

Card Room
Library

Χαλάρωση

Beauty Salon
Facial Treatments
Jacuzzi
Make-Overs
Manicures
Massage
Pedicures
Spa
Steam Room
Sun Deck
Swimming Pool
Tanning Treatments
Whirlpool

Τρόφιμα και ποτά

24-hour Room Service
Grand Bar
Grand Dining Room
Lounge
Martini Bar
Polo Grill
Regatta Lounge
Tapas Restaurant
Terrace Cafe
Toscana
Veranda

Συμπεριλαμβανόμενες Υπηρεσίες

  • Τέλη και Φόροι λιμανιού συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
  • Διαθέσιμο πακέτο ποτών
  • ΔΩΡΕΑΝ θεματικά εστιατόρια

γίνετε μέλος του cruise club

Crusie Club (Greek)
Name
Name

Για Αποκλειστικές Προσφορές, Εκπτωτικούς Κώδικες Μελών Club και πολλά άλλα

8000 4242

support@cruise.com.cy

Δευτ έως Παρ 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Εισαγάγετε τα στοιχεία σας παρακάτω

Enquiries